Natuurlijke vlooien en tekenset van KIVO

20 mei 2022

Een natuurlijke vlooien en teken middel voor je hond is weer onmisbaar in deze tijd van het jaar. Met dit warme weer is het echt tijd om hier wat aan te doen en je hond te beschermen tegen vlooien en teken. Dit doen we liever niet met chemische vlooien en tekenmiddelen, maar met een alternatief natuurlijk middel tegen teken en vlooien, bijvoorbeeld de Tea Tree olie van Kivo. Al eerder schreef ik een blog over natuurlijke vlooien en teken bestrijding. In deze blog lees je de opties voor het natuurlijk bestrijden van vlooien en teken bij je hond.

Lees ook: Natuurlijke middelen tegen vlooien & teken bij je hond!

De afgelopen weken moeten we regelmatig teken van Zahra afhalen. We letten er tijdens het wandelen heel goed op en zien ze regelmatig lopen op Zahra. Bij de kleintjes is dit wat lastiger, maar ook daar hebben we al een aantal gevonden. We proberen de teken er altijd af te halen voor ze zich hebben kunnen vastbijten. Maar een enkele keer lukt dit niet en hebben ze toch een teek, bah. Vreselijk vieze beesten.

Alle foto’s in deze blog zijn gemaakt door Pet Studio

Natuurlijke bescherming vlooien en teken hond (complete set)

Omdat ik liever geen chemische middelen gebruik bij onze honden als dat niet nodig is, is een goede natuurlijke bestrijding set heel belangrijk. Voor onze honden vind ik het niet fijn om chemische middelen te gebruiken, maar ook omdat wij kleine kinderen hebben vind ik het een veel fijner en veiliger idee om natuurlijke middelen te gebruiken.

Wij gebruikten vorig jaar ook al de Protected Doggy spray van KIVO en af en toe de Tea Tree olie tegen teken bij honden druppels. Maar nu heeft KIVO een handige natuurlijke anti teken en vlooien set samengesteld. Een set die op meerdere manieren tegen vlooien en teken werkt en daarmee heb je een natuurlijke bescherming.

In deze set zit de Dogspray Protected Doggy, Tea Tree & Organ Olie en een schapenvet supplement. En een handige tekentang die je ook makkelijk mee kunt nemen.

Je shopt de complete set heel makkelijk op Bol.com.

KIVO Dogspray Protected Doggy

Gebruiksaanwijzing: Spray op de vacht van je hond. Ook te gebruiken op kennels en hondenmanden of kussens. Gebruik 2-3 keer per week, mag naar wens ook dagelijks gebruikt worden. Heeft een frisse citroen- tea tree geur gecombineerd met sandelhout. Het sandelhout extract zorgt voor een goede balans tussen fris en kruidig.

Supplement Schapenvet & Olijfolie met Knoflook & Zeewier

Gebruik het supplement als aanvullende voeding. Fles goed afsluiten en schudden voor gebruik. Aantal aanbevolen pompjes voor de dagelijkse behoefte is afhankelijk van het gewicht van de hond en staat vermeld op de fles.

KIVO Tea Tree & Argan Olie

Drie keer per week enkele druppels aanbrengen achter de oren en de staartaanzet. Na openen 12 maanden houdbaar. Inhoud: 20 ml. Voor uitwendig gebruik.

Let op: in zowel de dogspray protected doggy als in de tea tree & argan olie zit tea tree, dit is giftig voor katten. KIVO raadt af dit bij honden te gebruiken die samen in een huishouden leven met katten. Niet gebruiken bij katten of bij honden die samen leven met katten in een huishouden. Niet gebruiken bij pups jonger dan 12 weken. Niet gebruiken bij zogende teven.

Liever één van de producten los?

Deze blog is niet gesponsord

In deze blog staan affiliate links. Als jij via een van deze links iets koopt, krijg ik daar een klein percentage van (van Bol.com). Dus jij betaalt natuurlijk niets extra! Maar je helpt mij wel een beetje, zonder dat het jou iets kost. Zo kan ik leuke blogs & content voor jullie blijven maken! Dankjewel! <3

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!