Adverteren & Samenwerken

Ben je enthousiast geraakt over de blog en wil je hier graag iets mee doen? Leuk!
Geef je product, bedrijf of merk een verhaal met professionele lifestylefoto’s en een ervaring/blog! Dit is een perfecte manier om jouw product of bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Wat voor bedrijven kunnen samenwerken met Belle Fae?

Allerlei bedrijven! Maar samenwerkingen doe ik natuurlijk alleen met producten, merken en bedrijven waar ik zelf achter sta.

Wat voor onderwerpen komen aan bod op Belle Fae?

Honden, huisdieren, fashion, lifestyle, interieur, baby’s, kinderen, moederschap en meer!
Dus heb jij iets wat hierbij zou passen en wil je graag samenwerken? Super leuk! Stuur een berichtje om samen na te denken over de mogelijkheden!

Welke kanalen gebruikt Belle Fae?

Belle Fae werkt via verschillende kanalen, ideaal voor jouw bedrijf! Zo is er voor iedere volger of klant wel iets. Sommige mensen lezen liever een blog, sommige mensen laten zich inspireren door mooie foto’s en weer andere mensen houden van vlogs en video’s op Youtube.

$

Blog

$

Instagram

$

Facebook

$

Pinterest

$

Youtube

Adverteren op Belle Fae

Door te adverteren op Belle Fae geef je jouw product, merk, bedrijf of dienst een verhaal en een gevoel! Door de combinatie met professionele lifestylefotografie heb je meteen content voor je eigen kanalen! Win-win! Het is de perfecte manier om jouw product onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Denk aan bijvoorbeeld gesponsorde blogs, gesponsorde video’s, een moment in de weekvlog, advertorials, social media posts, reviews, winacties en meer eindeloze mogelijkheden!
We kijken naar de perfecte manier wat bij jouw product of bedrijf past!

Voorbeelden van mogelijkheden:

$

Gesponsorde blogs over jouw product of bedrijf

$

Gesponsorde video’s

$

Professionele lifestyle foto’s

$

Advertorials

$

Winacties

$

Reviews

$

En nog veel meer..

Wil je meer weten of even brainstormen over de mogelijkheden?

Wil je iets opsturen?

Wil je gewoon iets opsturen, dat kan ook! Dat wil alleen niet meteen zeggen dat ik hier een blog over ga schrijven. Maar wellicht word je wel benoemd op Instagram/Youtube/Facebook met je producten in beeld. Dat ligt natuurlijk aan de producten, of het bij mij past etc. 🙂

Belle Fae – Sanne Mik
Industrieweg 39
9422 CX Smilde