Hi, leuk dat je er bent!

Mijn naam is Sanne en ik ben 29 jaar oud. Inmiddels 8 jaar getrouwd met Jelmer en we hebben 3 prachtige kinderen: Emma (5 jaar), Hugo (2 jaar) & Sophie (Baby haha 😉 April 2022).
Samen met mijn man en dochtertje wonen wij in het mooie, rustige Drenthe. Heerlijk, wij genieten enorm van de rust en de ruimte! Nouja, ruimte, dat is nog een wens voor later: een héle grote tuin.
Ons gezin wordt gezellig aangevuld door onze 3 honden. Die zo’n grote tuin ook wel zouden kunnen waarderen, haha.

Van fotograaf, tot moeder, tot ondernemer.

Als meisje van 16 kwam ik al door het hele land heen bij mensen thuis om hun kat of hond op de foto te zetten. Ik nam mijn fotostudio mee en heb méga veel mensen blij gemaakt met een prachtige foto’s van hun huisdieren. Ik fotografeerde op shows, evenementen en open dagen. Ook heb ik mijn eigen fotostudio, ben ik een van de bekendste hondenfotografen van Nederland en inmiddels een succesvol bedrijf opgezet in lifestyle fotografie voor andere ondernemers. Fotograferen en ondernemen is mijn passie, maar niets is belangrijker dan mijn prachtige gezin. Als ondernemer kan ik mijn tijd zelf inplannen voor mijn gezin, super fijn. Dat betekent in de praktijk: blogs schrijven en mailtjes beantwoorden tijdens die “cruciale 5 minuten” dat Emma aan het knutselen is. Want ondernemer & moeder is gewoon een dubbele fulltime job, haha.

De mensen om mij heen weten dat…

$

Ik een echte huismus ben! Lekker met mijn man, lekkere hapjes en een serie op de bank!

$

Je mij nooit zult zien zonder nagellak en ik zelf de mooiste creaties maak met gelnagels.

$

Je mij wakker kunt maken voor sushi & rode wijn! Love it! (Maar ook dat ik al meer dan 3 jaar geen alcohol meer drink)

$

Onhandig mijn middle name is, ik stoot nogal eens ergens tegenaan enz.

$

Ik een heel ander HBO-diploma heb: leerkracht basisonderwijs!

$

Mijn droom een groot gezellig huis is met een héle grote tuin, heerlijk buiten zijn met Emma en onze honden!

$

Ons interieur vaker een make-over krijgt dan mijn man kan bijhouden, ghehe. Iets met 8 banken in 5 jaar huwelijk? Oeps..

$

Ik dol ben op spelletjesavonden!

Het moederschap veranderde mijn kijk op
mijn business en mijn droombaan.

Ik was niet meer alleen een hondenfotograaf, ik wilde meer.. meer van mezelf kunnen laten zien.

Waarom Belle Fae?

Op mijn andere website, Pet Studio, heb ik ontdekt hoe leuk het bloggen en content maken is. Dit groeide al heel snel uit tot een succesvolle blog, met veel bezoekers, lezers en super gave samenwerkingen! Toen ik moeder werd ontdekte ik andere lifestyle en mamablogs, súper tof en interessant om zo geïnspireerd te raken door anderen. Tijd voor een eigen inspirerende lifestyle blog, maar dan net even anders!

Ik wil andere vrouwen inspireren met fotografie, lifestyle, interieur, moederschap, ondernemen en honden. Het echte huisje, boompje, beestje: maar dan stylisch verantwoord haha!

Heb je een vraag?