17 aug 2021

3x manieren om groente aan je hond te geven

Er zijn verschillende manieren om groente te geven aan je hond. De afgelopen tijd heb ik meerdere blogs met jullie gedeeld over deze verschillende manieren. Hier een overzichtje van de opties om groente te geven aan je hond! Lekker makkelijk en overzichtelijk! Welke manier gebruik jij? Of ga je proberen?

groentemix groente geven aan je hond groente recept zelf maken tips giftig goed ekowolf

Zelf groentemixen maken

Je kunt zelf groentemixen maken voor je hond. Leuk om te doen en super gezond! Maak een mix, vries de mix in porties in en je bent klaar! In deze blog vind je 3 toffe recepten voor gezonde groentemixen.

terra canis groente kant en klaar hond blik groentemix groente voor je hond review ervaring hoe invriezen porties

Uit blik

Een makkelijke, kant en klare manier om je hond groente te geven. Ook de groentes uit blik kun je in porties invriezen. Lekker makkelijk!

groentemix groenterol groenterolletje groente hond groenten honden vlees KVV vers voer aanvullen kivo van pom bio bokashi diepvries bevroren vers gekookt

Uit de diepvries

Rauwe groentemixen of gestoomde groentemixen. De beste optie als je kant en klare groentemixen wil geven aan je hond.

Bewaar deze blog op Pinterest

Deel deze blog

Ik zou het súper leuk & lief vinden als je de blog deelt op social media of met je vrienden, kennissen en familie. 

In sommige blogs staan affiliate links. Als jij via een van deze links iets koopt, krijg ik daar een klein percentage van (van Bol.com bijvoorbeeld). Dus jij betaalt natuurlijk niets extra! Maar je helpt mij wel een beetje, zonder dat het jou iets kost. Zo kan ik leuke blogs & content voor jullie blijven maken! Dankjewel! <3