Zaterdag 12 juni was het tijd voor de grote mijlpaal. Emma werd vier jaar! Van peuter naar kleuter, de leeftijd waarin een hele nieuwe fase gaat beginnen voor ons allemaal! In deze blog laat ik ook alle cadeaus zien die ze heeft gekregen, wat meteen super leuke cadeautips zijn voor een meisje van 4 jaar!

Ze wist tot in detail nog hoe haar 3e verjaardag was, dus ze kon ons precies vertellen wat ze wilde met vlaggetjes, versiering en ballonnen, haha. We hebben het klein gehouden, maar het was wel heel fijn. Emma had een heerlijke dag en wij hebben ook genoten. We wilden het graag buiten vieren en hadden dus de veranda vooral helemaal versierd. Heel erg mooi weer was het helaas niet, maar het was wel goed te doen buiten.

Lees ook: Emma bijna 3 jaar: onze cadeaus en cadeautips!

Wij hebben haar 2 praktische cadeaus gegeven, die ze straks nodig heeft als ze naar school gaat. Een mooie broodtrommel met naam en een rugtas. Niet te geloven dat ze dat straks gaat gebruiken en gewoon echt naar school gaat! Onze kleine meisje! En ze wilde heel graag een kinderstoeltje voor haar Baby Born, dus die heeft ze ook van ons gekregen.

Baby Born Kinderstoel

Shop bij Bol.com voor € 35,37

Broodtrommel met naam

Shop bij By Bineke voor € 19,95

Verder heeft ze een mega Playmobil verzameling gekregen! Echt heel tof. Iets wat ik zelf vroeger altijd al wilde hebben haha! Emma is al van jongs af aan dol op Playmobil. Ze heeft al een zomerhuis en wat kleine pakketten. Maar nu heeft ze een hele gave paardenstal gekregen. Ze was met Duplo al steeds paardenstallen aan het bouwen, dus we dachten al dat dit een goede keus zou zijn. Nou, dat klopt! Ze is de hele tijd bezig met paarden zadelen, borstelen en in de stallen zetten etc.

Deze 3 pakketten heeft ze van opa & oma en een paar ooms & tantes gekregen.

Country Paardenwasplaats

Shop bij Bol.com voor € 20,24

Country Paardrijclub

Shop bij Bol.com voor € 58,95

Spirit Abigail & Boomerang

Shop bij Bol.com voor € 29,00

Ze had al pannetjes en theeserviesjes voor haar keukentje, maar nog geen dinerset! Dus nu heeft ze van Dantoy Bio-Toys een dinerset met 22 stuks van opa & oma gekregen. Een set dat gemaakt is van 100% recyclebare BIO plastic, op duurzame wijze gewonnen uit suikerriet. En het is gewoon nog eens een hele mooie set ook! Nu kan ze écht de tafel dekken en eten koken in haar keukentje.

En ze kreeg van een oom echt een práchtig zoekboek. Het is jammer dat je zo vanaf het plaatje niet kunt zien hoe mooi het boek is. Er zitten allemaal gouden glinstertjes en lijntjes in. Echt zó mooi. De tekeningen en kleuren zijn prachtig. En het staat echt bómvol met geweldige gethematiseerde zoekplaten. Écht een aanrader.

Dantoy Bio-Toys Dinerset

Shop bij ilovespeelgoed voor € 26,95

Bezoek het Bijzondere Bos van Beer

Shop bij Bol.com voor € 16,99

Van een andere oom & tante kreeg ze Crayola Washimals. Je hebt ze in veel varianten, wij hebben de huisdierenversie met hondjes. Heel schattig, want je kunt ze inkleuren en dan in een badkuipje + werkende douche met echt water weer wassen. Dan worden ze weer wit en kun je ze weer opnieuw inkleuren.

Van mijn opa & oma kreeg ze Skip-Bo Junior. Ik ben heel benieuwd of ze dat al kan leren. Ze kent wel alle letters, maar cijfers nog niet echt.. Maar we gaan het proberen, ook al is het eigenlijk 5+. 😀 En anders wachten we nog eventjes. 🙂 We kunnen niet wachten tot we haar het spelletjesvirus met de paplepel in kunnen gieten. 😀 Wij zijn zelf ook dól op Skip-Bo.

En van een oom & tante kreeg ze kleuren met water. Heel leuk! Ze had al eens zoiets van de Action van Baby Shark, daar heeft ze uuuuuuuren plezier van gehad. Nu heeft ze een andere gekregen waar ook zoekopdrachten in zitten. Heel leuk! Het blijft een gek idee, dat je het met een waterpen kunt inkleuren. Dan komt er van alles tevoorschijn. Als het weer opdroogt wordt alles weer wit. En zo kun je dit keer op keer inkleuren!

Crayola Washimals Huisdieren

Shop bij Bol.com voor € 24,99

Ballon Kleurboek met water

Shop bij Bol.com voor €9,81

Emma is flink verwend dus! Ik vind het altijd zo heerlijk, dat ze dan weer lekker fris met allemaal nieuw speelgoed kunnen spelen. Even weer verfrissing in het spelen. We hadden natuurlijk ook een mooie taart gemaakt, maar daarover komt later een blog online. 🙂

We sluiten af met Saartje, ons feestvarken. Haha.