Een lickimat voor je hond met een leuk valentijnsrecept! Een lickimat is een super leuke afwisseling voor je hond en hier kun je eindeloos mee variëren. Ze kunnen hier lekker een tijdje mee bezig zijn en je kunt ze ook even in de vriezer doen zodat ze er nog langer mee zoet zijn!

Begin februari deelde ik het recept van de Valentijnsbonbons, maar met dit recept kun je ook een hele leuke lickimat maken! Ik heb het in de vorm van een hartje op de lickimat gelegd, maar je kunt natuurlijk van alles doen. Je kunt het ook goed uitsmeren en in de ‘gaatjes’ drukken en vervolgens even in de vriezer doen zodat het lastiger eruit te likken is.

Lees ook: Valentijns-bonbons voor je hond!

Het recept voor de lickimat is hetzelfde recept als die van de Valentijnsbonbons. Het recept en de voordelen van de ingrediënten vind je hier: Valentijns-bonbons Recept.
In de blog van de bonbons vertelt voedingsdeskundige Maxine iets over de ingrediënten voor je hond. Super interessant! Want het is niet alleen heel erg leuk voor je hond, ook nog eens heel gezond!

Onze honden vinden een Lickimat echt súper leuk! Ik heb ze nog niet in de vriezer gedaan voor ze, maar dat wil ik deze zomer wel gaan doen! Nu staat me dat zo tegen, met de kou die dingen in de vriezer doen, haha.

Maak jij wel eens een lickimat voor je hond? Wat zijn jouw favoriete recepten?