Nieuwe favoriete snack: Konijnenoren!

13 okt 2021

Konijnenoren met vacht zijn de favoriete snack van onze honden. Ze zijn ineens niet aan te slepen hier! Zowel Zahra als de Chihuahua’s zijn echt helemaal dol op de gedroogde konijnenoren. Een lekkere, makkelijke kauwsnack die voor de kleintjes ook fijn en veilig is.

Mét vacht? Ja.. Tot een jaar geleden wilden onze honden níets van dingen met vacht en haar hebben. Dat was raar en vies. Maar toen we vorig jaar het kerstpakket van Ekowolf hadden, zat daar een konijnenoor met vacht in en deze werd meteen gejat door Meneer Sam! Even later had Zahra hem afgepakt en ging zij verder met dit konijnenoor. Ze moesten allemaal wel even wennen, want ze vonden het maar vreemd, dat harige..

Lees ook: Kauwsnacks & botjes voor kleine hondjes

Nu ze helemaal dol zijn op de konijnenoren met vacht, eten ze de konijnenoren zonder vacht eigenlijk niet eens meer. Die vinden ze maar saai. Dat is geen traktatie meer, ze moeten nu met vacht zijn. Ik snap er niets van, wat een omslag bij onze 3 honden, haha. Maar ik vind het wel heel fijn!

De konijnenoren zijn voor Zahra natuurlijk gewoon een redelijk snelle snack. Maar voor onze Chihuahua’s is het een hele fijne, langdurige kauwsnack. Ze zijn niet te hard, niet gevaarlijk voor onze gulzige Isa en ze kunnen er de hele avond mee doen! Echt ideaal.

We hebben ze al van veel verschillende merken gehad zoals KIVO, Darf/Pett etc. De laatste lading kwam van Hondjekoek. Ik heb hierin nog niet echt verschil gemerkt. Maar ik kies wel altijd voor goede merken, gewoon voor de zekerheid.

Shop de konijnenoren met vacht hier

Wat zou jouw hond kiezen? Konijnenoren zonder vacht of met vacht?

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!