8 dec 2020

Een kerstpakket voor je hond?

Kerstpakketten voor honden, ze zijn er vanuit allerlei webshops! Je kunt je hond enórm verwennen rondom de feestdagen (ze zijn ook nog helemaal niet verwend natuurlijk). Maar het is ook wel heel grappig om een keer zoiets te doen voor je hond. Ik ben dol op kerstpakketten en cadeautjes in de decembermaand, dus extra leuk en schattig om ook iets voor je hond te doen!

Er zijn heel veel webshops en bedrijven die kerstpakketten of kerstboxen verkopen voor je hond. Ieder op hun eigen manier. Op deze manier kun je kennismaken met nieuwe soorten snacks, verzorgingsproducten, voeding, speeltjes etc. Er zitten misschien dingen in die je nog nooit hebt gekocht voor je hond of waar je normaal niet snel voor zou kiezen omdat je het niet kent. Dat idee vind ik wel heel erg leuk!

“Heel veel kerstpakketten voor honden..
Maar welke kies jij?”

Om heel eerlijk te zijn had ik er eerst niet zoveel mee.. Kerstpakketten en cadeaupakketten voor honden. Wij hebben ook geen kerstboom en doen niet aan cadeautjes met kerst, dus als cadeau onder de boom zetten, gaat voor ons niet op. En onze honden worden altijd al heel erg verwend haha, dus zoiets ben ik een beetje te nuchter voor denk ik? Maar toch vond ik het leuk om het dit jaar wel eens te proberen!

Waarom nu dan wel? Haha, tja. Gewoon omdat het me leuk leek. En Emma vindt het altijd ge-wel-dig om een cadeautje aan de honden te geven. En uiteraard verdienen de honden het ook, maar zij merken heus geen verschil met normaal natuurlijk, ze krijgen altijd lekkere dingen haha. Dus ja: gewoon leuk!

Deze kochten wij!

Wij kochten een Kerstpakket Deluxe van Ekowolf (Limited). Dan ben je verzekerd van een pakket met heerlijke, natuurlijke snacks. En weet je ook zeker dat je geen ‘rommel’ krijgt wat je aan je hond gaat voeren. Het is ook super leuk om te zien hoeveel moeite Maxine (van Ekowolf) in de kerstpakketten stopt en een extra verrassing in deze dagen vindt iedereen leuk nu toch?

Dit Kerstpakket Deluxe (Limited) zit bomvol natuurlijke luxe snacks, allemaal verschillende snacks waar je hond kennis mee kan maken. En proefmonstertjes van kruiden en supplementen. Heerlijk ruikende en ondersteunende shampoo en andere leuke dingetjes en verrassingen van 2 samenwerkingen. Er zijn nog maar een paar beschikbaar, dus mocht je er nog eentje voor je hond(en) willen, wees er dan snel bij! Je krijgt 10% korting op je eerste bestelling bij Ekowolf met de code BELLEFAE 🙂 De Deluxe box kost € 29,50.

Je kunt natuurlijk ook een ‘gewoon’ kerstpakket bij hun bestellen en ook hun cadeaupakketten voor kat & paard pakken ze feestelijk in voor de kerstdagen. Super leuk! Dat je zelfs cadeaupakketten voor je kat of paard kunt kopen, wist ik niet. Nouja, kat wel, maar voor paarden? Super grappig!

Let op: Op de foto staan uiteraard niet alle producten die in het kerstpakket zitten.

Heb jij al één of meerdere kerstpakketten voor je hond besteld? Ik ben benieuwd welke en of jij iets speciaals voor je hond doet in de december maand! <3

Ekowolf.nl

Wil je ook hulp bij de voeding van je hond? Stuur dan absoluut Maxine eens een berichtje.

Wil je zelf bestellen bij Ekowolf?
Met de code BELLEFAE krijg je 10% korting op je eerst bestelling, dat scheelt weer een beetje!

Klik hier om naar de website van Ekowolf te gaan!

Deel deze blog

Ik zou het súper leuk & lief vinden als je de blog deelt op social media of met je vrienden, kennissen en familie. 

In sommige blogs staan affiliate links. Als jij via een van deze links iets koopt, krijg ik daar een klein percentage van (van Bol.com bijvoorbeeld). Dus jij betaalt natuurlijk niets extra! Maar je helpt mij wel een beetje, zonder dat het jou iets kost. Zo kan ik leuke blogs & content voor jullie blijven maken! Dankjewel! <3