22 jun 2021

14x Hondenmanden met natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen zoals hout, riet en rotan, ik ben er dol op. Maar deze materialen verwerkt in hondenmanden kan ook super gaaf zijn! Ik moest eerst wel even schakelen. Want vroeger toen ik klein was hadden we zo’n standaard rieten hondenmand voor onze hond. Dat eh, is niet helemaal wat ik hier bedoel natuurlijk 😉 Deze hondenmanden van hout en rotan zijn echt súper stylisch en kun je met een gerust hart toevoegen aan je interieur. Echte eye-catchers en sfeermakers zelfs! Het geeft meteen zoveel warmte en uitstraling aan je interieur, love it!

Lees ook: 15x de mooiste velvet hondenmanden

Welke zijn jouw favorieten en gaan op jouw lijstje? Ik vind zelf die van SKLUM heel gaaf, maar ik ken de webshop niet. Ik vroeg het aan jullie op Instagram, maar eigenlijk niemand die er ervaring mee had. Wel mensen die heel benieuwd waren en er al hele gave dingen hadden gezien. Maar tot nu toe was iedereen nog wat huiverig om er te bestellen. Maar ze hebben wel écht gave hondenmanden (en andere interieurspullen!).

Designed by Lotte Turana

Shop hier voor € 109,95

Deel deze blog

Ik zou het súper leuk & lief vinden als je de blog deelt op social media of met je vrienden, kennissen en familie. 

In sommige blogs staan affiliate links. Als jij via een van deze links iets koopt, krijg ik daar een klein percentage van (van Bol.com bijvoorbeeld). Dus jij betaalt natuurlijk niets extra! Maar je helpt mij wel een beetje, zonder dat het jou iets kost. Zo kan ik leuke blogs & content voor jullie blijven maken! Dankjewel! <3