Welkom lieve Sophie!

22 apr 2022

Dinsdag 12 april is ons 3e wondertje geboren. Tijd om haar ook voor te stellen op de blog! Ze hield ons al even flink in spanning, of eigenlijk, ze hield ons flink voor de gek. Dinsdag 5 april begon de bevalling namelijk al.. Het bevallingsverhaal komt later online, daar moeten jullie nog heel even op wachten. We zijn ontzettend blij dat we ons mooie meisje aan jullie voor kunnen stellen.

Om 17:08 is Sophie Anna Nijsingh geboren, met een geboortegewicht van 3680 gram en 50 cm. Ze deed het meteen super en wij zijn meteen overladen met trots, dankbaarheid en liefde. Wat een prachtig, perfect wondertje. Wat een enorme rijkdom en zegen, we zijn zo dankbaar dat ze er is. Emma en Hugo zijn dól op hun kleine zusje en doen het echt super goed. De kraamweek is alweer voorbij, de kraamzorg is afgelopen dinsdag voor het laatst geweest. Ook is dit de eerste kraamweek geweest waar de honden bij waren!

Lees ook: Bevalling na keizersnede? Wat te doen?

Vlak na de bevalling
Zo verliefd!
De kraamweek

Een kraamweek blijft pittig, ik ben blij dat die week achter de rug is. Hoewel ik absoluut mega geniet van Sophie, vind ik een kraamweek vooral heel ongemakkelijk. Het herstel, de opstart met een Newborn, de opstart van de borstvoeding, weinig slaap en een week lang een vreemde in huis. We hadden een super fijne kraamzorg, maar ik ben meer op mezelf en ben blij dat we nu weer ons eigen gezinnetje hebben.

Lees ook: Welkom lieve Hugo!

We merken dat we een stuk relaxter zijn met een 3e baby. Sophie is ook een hele relaxte baby. Echt een heerlijk tevreden meisje. Het gaat ook allemaal heel goed. Emma & Hugo doen het geweldig, de honden doen het super. Ook met de kraamzorg, de verloskundigen, GGD en huisarts die over de vloer kwamen. De kinderen zaten dan bijvoorbeeld gewoon heerlijk aan tafel te kleuren. Ze hebben zich allemaal super goed aangepast en Hugo heeft iedereen helemaal ingepakt, haha.

Mijn herstel gaat goed, een wereld van verschil met de vorige 2 bevallingen. Ik heb wel heel veel last van mijn ingewanden, die moeten weer hun plekje vinden en dat voel ik behoorlijk. En de opstart van de borstvoeding is ook pittig, vooral de dagen met stuwing en tepelkloven (hier heb ik trouwens een súper goede tip voor, later meer..). Daar heb ik me wel even een paar dagen ‘naar’ om gevoeld. Maar verder gaat het heel voorspoedig en goed!

Bedankt voor alle lieve felicitaties en (privé)berichtjes!

Zoveel lieve berichtjes en felicitaties! Jullie hebben deze zwangerschap en naderende bevalling wederom weer zo meegeleefd. Echt bijzonder en heel lief! Wij genieten enorm van ons mooie gezin van 5 nu en zullen langzaamaan alles weer wat op gaan pakken. 🙂

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!