28 feb 2022

Nog 3 weekjes tot mijn verlof..

Nouja, als ondernemer heb je nooit écht verlof haha. Maar goed, nog maar 3 weekjes. Ik heb besloten om met 36 weken met verlof te gaan. Maar in die 3 weken moet er nog héél veel gebeuren. Het voelt als een race tegen de klok..

Bij Hugo heb ik tot de laatste dag heel hard doorgewerkt, maar dat wil ik deze keer niet. We wisten natuurlijk wanneer de keizersnede gepland stond, dus we konden alles volledig inplannen. Ik denk dat het belangrijk is om van te voren rust te nemen, je hoofd in een andere modus zien te krijgen. Dus heb ik voor mezelf een strakke planning gemaakt met flinke deadlines, maar wel met de mogelijkheid tot rust na 36 weken.

Maar ik zit niet alleen in een race tegen de klok met mijn bedrijf, er zijn de afgelopen tijd ook keuzes gemaakt die ons gezin behoorlijk beïnvloeden de komende tijd. Dit is ook flink schakelen, aanpassen en omgaan met onzekere tijden. Maar we hopen uiteindelijk meer rust te creëren voor ons gezin met deze keuze. Deze keuze zorgt er ook voor dat ik een tandje harder moet werken nu, wat weer best pittig is in de laatste fase van de zwangerschap.

Zakelijke projecten

Het is nu dus best aanpoten, ik ben bezig met 2 nieuwe online cursussen en andere nieuwe online producten. Dit moet allemaal nog ‘even’ af en klaargezet worden voor mijn verlof zodat alle lanceringen etc. wel door kunnen lopen. Daarnaast moet ik nog een aantal grote foto opdrachten voor bedrijven afronden. En dat is best wel pittig met een buik en een lichaam dat overal pijn doet met dat soort inspanningen. 😉 Maar goed, nog even doorpakken.

Naast alle werkzaamheden voor Pet Studio, moeten er ook nog blogs en samenwerkingen gemaakt & ingepland worden voor Belle Fae zodat dat ook doorloopt in mijn verlof. Had ik al gezegd dat er te weinig tijd in een week zit? Gelukkig vind ik mijn werk écht heel leuk en ben ik erg gemotiveerd om alles af te ronden!

Maar daarnaast ook..

Doordat ik zoveel te doen heb op zakelijk gebied vergeet ik soms dat er ook nog een baby komt haha. Daarvoor moeten ook nog de nodige dingen gebeuren. Zoals een andere auto kopen. We móeten voor de baby komt een andere auto hebben, anders moeten we 1 kind thuis laten.. Dat zou een beetje jammer zijn, haha. In onze huidige auto passen geen 3 stoeltjes naast elkaar. Gelukkig weten we wat voor auto we zoeken, maar het valt niet mee om dan de juiste auto vinden voor het juiste budget. En je moet er weer heel wat tijd voor vrijmaken.

We hebben nog een aantal dingen in huis die echt aangepakt moeten worden voor de baby komt. En alle praktische baby voorbereidingsdingen moeten nog. Zoals de babykleertjes wassen, vluchtkoffer inpakken, nog allerlei spulletjes om aan te schaffen voor de komst van de baby, enveloppen alvast bestellen & schrijven voor de geboortekaartjes.

Maar daarnaast heb ik ook nog op mentaal gebied wat werk te doen in de voorbereiding voor de bevalling. Een bevallingsplan, maar ook rust en ontspanning zien te vinden. Best lastig, want ik zou niet weten hoe ik ontspan en rust kan vinden. Mijn hoofd is altijd bezig. Dus daar wil ik ook steeds meer bewust wat tijd voor nemen.

Nog 3 weekjes héél hard doorbikkelen en dan mag het allemaal een tandje minder. In mijn verlof zal ik vast nog wel wat blogs schrijven en inplannen, aanwezig zijn op Instagram etc. maar verder wil ik wel echt zoveel mogelijk in mijn bubbel zien te komen en ontspanning zien te vinden. Dat gaat nog een lastige worden voor mij, haha. 😉

Deel deze blog

Ik zou het súper leuk & lief vinden als je de blog deelt op social media of met je vrienden, kennissen en familie. 

In sommige blogs staan affiliate links. Als jij via een van deze links iets koopt, krijg ik daar een klein percentage van (van Bol.com bijvoorbeeld). Dus jij betaalt natuurlijk niets extra! Maar je helpt mij wel een beetje, zonder dat het jou iets kost. Zo kan ik leuke blogs & content voor jullie blijven maken! Dankjewel! <3