Het is tijd om het jullie eindelijk te vertellen!

20 apr 2020

Eindelijk kan ik het jullie vertellen! Na maanden voorbereiden, plannen uitwerken en werken aan de websites is het zover! Tijd voor een nieuw bedrijf: Belle Fae! Wat is Belle Fae? En Pet Studio dan? Ik leg het hieronder allemaal uit! 🙂

.. tijd voor een nieuw bedrijf: Belle Fae.nl

Meer dan 11 jaar geleden..

Ik liep er al een tijdje tegenaan dat ik niet meer kon doen wat ik wilde, kon laten zien wat ik wilde en dat ik hiermee niet helemaal mezelf kon zijn. Meer dan 11 jaar geleden begon ik als fotograaf. Als meisje van 16 ging het hele land door om katten op de foto te zetten bij mensen thuis, met mijn eigen fotostudio. Voor de katten bouwde ik dus mijn studio op bij mensen thuis, door heel Nederland en soms ook België. En de honden kwamen bij mij thuis in de studio, die ik bij mijn ouders in de bijkeuken had. Ook stond ik met mijn studio op kattenshows, hondenshows en evenementen. Super gaaf!

Ondertussen is er veel veranderd en ontwikkeld in die 11 jaar dat ik fotografeer. Wat ik toen naast mijn HBO-studies en bijbaantjes deed, doe ik nu fulltime. Dat was mijn droom, een eigen onderneming en mijn passie fotografie tot mijn werk maken. Ik ben super trots dat dit is gelukt! Ik heb nu een echte fotostudio waar ik veel hondenbaasjes mag ontvangen en ik fotografeer ook honden in het bos met prachtige sprookjesachtige foto’s als resultaat. En daarnaast fotografeer ik voor bedrijven en soms in opdracht Newbornshoots en bruiloften.

Maar inmiddels ben ik ook al bijna 3 jaar moeder van het meest geweldige meisje en zwanger van ons zoontje. Dit heeft mij persoonlijk maar ook mijn werk en mijn visie op mijn bedrijf veranderd.

En toen begon ik een blog..

Een paar jaar geleden begon ik op Pet Studio een blog over honden en lifestyle. Dat was leuk! De blogs werden steeds beter gelezen en ik vind het ontzettend leuk om te doen! En ook begon ik met vloggen. Maar dit bracht ook een enorme zoektocht met zich mee. Wat wilde ik precies? Wat voor soort blog? Hoe kan ik mezelf zijn? Ik wilde meer dan alleen honden en hondenfotografie. Natuurlijk vind ik onze honden nog steeds fantastisch! En ook hondenfotografie blijft mijn passie. Maar sinds ik een eigen huis heb en moeder ben, zijn er zoveel dingen bijgekomen wat mij bezig houdt. Neem alleen al mijn liefde voor interieur en de (bizar) véle wisselingen van meubels en stijlen hier in huis (ghehe). En het grootste deel van mijn leven is natuurlijk veranderd met het moederschap, wat ik fantastisch vind. En past dat allemaal op een hondenfotografie website? Het voelde niet helemaal goed, dus het werd echt tijd voor iets nieuws!

Ik heb zoveel plannen en ideeën voor mijn bedrijf dat het teveel en te onduidelijk wordt om dit allemaal op 1 (honden)fotografie website te houden. En zo ontstond het idee om onder twee namen verder te gaan, zodat het duidelijker is voor iedereen en ik meer mezelf kan zijn in de blog en vlogs. Hoe gaat dat er dan uit zien? Dat ga ik hieronder uitleggen, want ik kan me voorstellen dat je denkt: Ja, leuk, maar hoe dan? Haha!

Wat kun je verwachten op Belle Fae.nl?

Eigenlijk verandert hierin niet heel veel. De hele blog, die ik al had op Pet Studio, is nu verhuisd naar Belle Fae. Dus hier verschijnen voortaan alle blogs en hier gaan enorm gave dingen komen! Doordat ik de blog heb gescheiden van mijn fotografie-website, kan ik hier veel meer mee gaan doen!

Welke onderwerpen kun je dan verwachten: Nog steeds hoofdzakelijk honden & lifestyle. Onze honden zijn onderdeel van ons gezin en ik hou ervan om mooie en verantwoorde producten voor hun te zoeken. Mooie manden en accessoires voor in je interieur, halsbanden, riemen, voerbakken: alles kan stijlvol en daar maakt mijn hart een sprongetje van! Maar ook in snacks en voer hou ik van mooie en goede producten. Ik geef mijn honden niet zomaar iets en vind het leuk om jullie te inspireren met leuke en lekkere dingen!

Maar bij mijn lifestyle hoort meer dan alleen onze honden en daar wil ik jullie ook graag in meenemen en inspireren! Denk aan interieur, moederschap, baby’s, fashion (voor zowel jezelf als baby’s en kinderen) en alles wat bij het leven komt kijken! Niet alleen voor honden wil ik verantwoorde producten, maar ook voor onszelf en voor Emma. Zo letten wij enorm goed op wat Emma eet en welke producten we voor haar gebruiken. Wij maken hele bewuste keuzes in voeding & opvoeding. Ik vind het leuk om onze manier te delen met jullie en hier meer over te kunnen schrijven.

Wat kun je verwachten op Pet Studio.nl?

Stop ik dan met fotograferen? Nee zeker niet! Fotograferen is mijn passie en ik blijf lekker fotograferen voor hondenbaasjes en bedrijven. Maar omdat ik voor fotografie nog veel meer plannen heb, kan ik hier nu ook veel beter mee aan de slag!

Wil je meer weten over hondenfotografie? Bekijk dan PetStudio.nl
Hier lees je alle informatie over jouw hond in de studio, jouw hond in het bos op de foto of lifestyle fotografie voor bedrijven.

Het klinkt ingewikkeld, maar eigenlijk is het juist heel erg makkelijk. De blog, vlogs en alles over ons leven met onze honden komt op Belle Fae. En alles rondom fotografie komt op Pet Studio. Alles krijgt gewoon z’n eigen plekje. Ook mijn Instagram, Facebook en YouTube-naam zal een naamsverandering ondergaan. Want hier deel ik natuurlijk al alles over ons leven, onze honden en de blogs/vlogs. Dat wordt allemaal Belle Fae.

En de mega Give Away van 2020 dan?

Dat blijft allemaal doorgaan uiteraard! Ik ben volop bezig met alle foto’s en voorbereidingen!
De blog komt met alle informatie over alle pakketten, bedrijven en de Give Away komt online op Belle Fae, want vanaf nu komen alle blogs daar. Het blijft gewoon op hetzelfde Instagram account die jullie kennen als @petstudio.and.furriends maar die nu @bellefae.nl gaat heten. Dus geen paniek, er verandert eigenlijk niks, alleen een andere naam op Instagram en alles gaat door en wordt vanzelf duidelijk op mijn Instagram account!

De Give Away start 4 Mei 2020 en het wordt gaaaaaaaaf!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!