2 jan 2018

Wolf of Wilderness: Brok voor groot en klein?

Een goede brok voor je hond, het is soms een zoektocht. En dan heb je soms ook nog kieskeurige eters die de brok niet willen die jij met zorg hebt uitgezocht! Onze honden testen Wolf of Wilderness, hoe bevalt het? Eten ze het? Geschikt voor kleine honden en grote honden?

Al eerder hebben jullie een bericht kunnen lezen over onze moeilijke eter: Zahra. (Lees ook: De Oosterse Prinses: Eten? Nee hoor, dat hoef ik niet..) Het blijft zoeken met haar, de ene keer wil ze iets wel en de andere keer weer niet. Ik probeer daarom verschillende soorten eten waarbij ik goed let op de prijs/kwaliteit verhouding. Een goede brok vind ik heel belangrijk, maar het moet ook niet té idioot duur worden. En ik hou daarbij rekening met de moeilijke eter maar ook met onze Chihuahua’s. Ik geef ze graag allemaal dezelfde brok, dat vind ik gewoon makkelijker. Dus het moet ook geschikt zijn voor kleine hondjes. Nu is het voor Isa eigenlijk nooit een probleem, die schrokt alles naar binnen zonder ook maar íets te proeven of te kauwen. Sammy kan wat kieskeuriger zijn maar is over het algemeen ook een prima eter.

Dit keer proberen wij dus Wolf of Wilderness. Wolf of Wilderness is exclusief bij Zooplus.nl verkrijgbaar. De voornaamste bron is vlees in deze brok, het is 100% graanvrij en laag in koolhydraten. Je hebt de brok in veel verschillende smaken: Lam, Zalm, Wild, Wild zwijn, Eend en zelfs 2 junior smaken en een senior versie. Ik heb gekozen voor Lam en Eend, omdat dat voor mijn gevoel de meest gangbare smaken waren. Straks kom ik met Wild Zwijn aanzetten en denken de honden, dat kennen we niet dus doei! Eerst maar eens kijken hoe de brok bevalt en dan kijk ik wel naar de andere smaken.

De zakken zijn erg mooi! Hele mooie kwaliteit, goed af te sluiten en een mooi design vind ik. Niet alle hondenbrokken ruiken even lekker, maar deze vind ik echt goed ruiken! Niet te sterk, maar wel lekker. De brokjes zijn er mooi uit en middelgroot. Dat moet vast goed te doen zijn voor Sammy & Isa. 

We geven het nu een paar weken en ik vind onze honden er goed uit zien. De vacht was een tijdje niet zo geweldig, daarom ben ik ook weer op zoek gegaan naar een andere brok maar de vacht begint weer mooi te worden. En zelfs, ja zelfs…… Zahra eet de brok! Redelijk dan, als zij het wil. Maar ze eet hem voor een brok eigenlijk wel graag! Dan ben ik al blij, we wisselen het voor Zahra wel af met vers. En Sammy & Isa? Tsja, die kleine vreetzakjes eten alles wel graag maar ook bij hun gaat het er met smaak in. En de brok is voor hun goed te kauwen en te eten.

Wij zijn dus tevreden over deze brok! Heb jij deze brok al eens geprobeerd? Zou je het willen proberen? Of voer je iets ander

BewarenBewarenBewarenBewaren

Deel deze blog

Ik zou het súper leuk & lief vinden als je de blog deelt op social media of met je vrienden, kennissen en familie. 

In sommige blogs staan affiliate links. Als jij via een van deze links iets koopt, krijg ik daar een klein percentage van (van Bol.com bijvoorbeeld). Dus jij betaalt natuurlijk niets extra! Maar je helpt mij wel een beetje, zonder dat het jou iets kost. Zo kan ik leuke blogs & content voor jullie blijven maken! Dankjewel! <3