Met dit mooie weer is het heerlijk om lekker op pad te gaan met de honden, dubbel genieten. Nu hadden wij ook nog eens mooie nieuwe riemen en halsbanden binnen gekregen dus tijd om het bos in te gaan en eens wat foto’s te maken van onze kleine monstertjes.
We zagen in ons dorpskrantje dat er een tulpenroute was bij ons in de buurt, dus camera mee, Emma in de buggy en gaan. De tulpenroute zelf was niet zo’n succes.. Bijna de hele route ging door het bos, met allemaal paden met omgevallen bomen en takken. Dus we moesten nogal creatief zijn met de buggy, haha. Ook waren de paden langs de tulpenvelden niet heel ideaal en vielen de tulpenvelden een beetje tegen. Maar goed, het was leuk om te zien en heerlijk weer.

Gelukkig kwamen we nog een heel mooi stukje met allemaal boomstammen tegen, dus kon ik nog even wat leuke foto’s van onze kleine monstertjes maken. En de hondjes hadden zowaar zin om mee te werken, yes! Dat is ook wel eens anders, kon je hier lezen: 9x ergernissen van een hondenfotograaf

Een tijdje terug kregen we deze mooie riemen en halsbanden binnen. Zijn ze niet prachtig? Alle drie hebben ze een mooie halsband met bijpassende riem. TouwDesign maakt deze prachtige, stijlvolle riemen en halsbanden in allerlei kleuren en combinaties. Ik vond het best lastig om de kleuren te kiezen, want ik wilde voor elke hond een eigen kleur, maar dat ze toch bij elkaar zouden passen. Nou, dat is helemaal gelukt vind ik zelf! Ze zijn enorm fijn in gebruik en ik kan er wel naar blijven kijken. Die mooie kleurencombinatie van de touwlijnen en die gouden accenten erbij. En de 3 sets passen perfect bij elkaar.

Uiteraard heeft Zahra er ook één, maar die mocht niet deelnemen aan deze fotoshoot haha. Nee, Zahra bleef even een keertje thuis. Zodat Sammy & Isa even ongestoord lekker samen mee konden wandelen en rennen. Dat vind ik af en toe wel zo fijn voor hun, dan hoeven ze geen rekening te houden met een rondrazende kangoeroe. En Zahra krijgt genoeg privé wandelingen en momenten om aan haar beweging te komen. Dus af en toe verdelen we dat even zo, ideaal!

De set van Zahra past ook echt perfect bij haar, heel koninklijk, voor Hare Majesteit. Wat dat is natuurlijk wel een vereiste voor de prinses, haha. Ik vind het zo leuk om de 3 honden dan een beetje te matchen, dat lukt nu wel. Maar de BuddyBelts (Verslaving: Buddy Belts voor de Chihuahua’s!) van de kleintjes passen hier helaas niet bij, ik heb geen matchende kleur, haha. Daar moet ik nog maar even naar op zoek dan, zoveel kleuren en dan niet de juiste.. Hoe is het mogelijk haha. Maar deze lijnen komen wel op ons favorietenlijstje. Sammy lijkt ook ineens een hele stoere hond met zo’n dikke gouden ring aan z’n halsband, haha.

Wat is jullie favoriete lijn of halsband?