Mammaly Hondensnacks, snacks with benefits! Dit stijlvolle Duitse merk heeft een fantastische brand opgezet met hondensnacks die ook nog eens flinke gezondheidsvoordelen met zich meebrengen! Een natuurlijk supplement in de vorm van een snoepje om de gezondheid van je hond te bevorderen, dat is makkelijk! In deze blog vind je alle informatie over de Mammaly Snacks en een Mammaly Review.

Mammaly – Hondensnacks with benefits

Mammaly is een Duits bedrijf dat met een heel team met specialisten hondensnacks heeft ontworpen die ingezet kunnen worden tegen veel verschillende gezondheidsproblemen van honden. Deze snacks kunnen worden gebruikt als supplement en bevorderen de gezondheid van je hond. Een voedingssupplement in de vorm van een snack.

Supplement in de vorm van een snack

Mammaly heeft 5 verschillende smaken ontwikkeld tegen verschillende gezondheidsproblemen. Het zijn natuurlijke snacks met werkzame ingrediënten uit de natuur. De snacks zijn gemaakt om hondenverzorging super makkelijk te maken. Zodat je in de vorm van een snack, een supplement kunt toevoegen aan de voeding van je hond. Het is dus niet bedoeld als voeding, maar als snack/toevoeging. Zo heb je bijvoorbeeld de Mammaly Lucky Belly, die bijdraagt aan een goed spijsverteringssysteem en een goede darmflora. 

Happy Hips

Voor sterke botten & gewrichten

Relax time

Voor meer kalmte & rust

Fresh smile

Voor een gezond gebit

shiny hair

Voor een glanzende vacht en een gezonde huid

lucky belly

Voor een gezonde spijsvertering

Zo zie je dat voor ieder gezondheidsprobleem een specifieke snack is, die je hond ondersteunt op die gebieden. Er zitten heel veel ingrediënten in de snoepjes, ik zal de belangrijkste werkzame stoffen hieronder op een rijtje zetten per snack. Wil je alles lezen over de snack? Kijk dan op de website van Mammaly, daar geven ze heel veel informatie.

Happy Hips – Versterkt de botstructuur. Ondersteunt het spier- en skeletsysteem. Verbetert de vitaliteit van de hond. Ook geeft het een boost aan het immuunsysteem. De werkzame stoffen hierin zijn: Collageen Peptide, groenlipmossel, glucosamine en chondroïtine, hyaloronzuur.

Relax Time – Ondersteunt je hond in stressvolle situaties, voor meer innerlijke balans. Met valeriaan. De werkzame stoffen hierin zijn: Kamille, L-tryptofaan, valeriaan en kelpalgen. 

Fresh Smile – Ondersteunt de gezondheid van het gebit. Gaat tandsteenvorming tegen. Geeft een frisse adem. Versterkt de flora van de mond en het immuunsysteem. De werkzame stoffen hierin zijn: Natriumhexametafosfaat en zinkoxide, zeewier/kelpalgen en munt.

Shiny Hair – Ondersteunt de huidbarrière en een glanzende vacht. Versterkt het immuunsysteem. Geeft een glanzende en kleurrijke vacht. Met biotine en hyaluronzuur. De werkzame stoffen hierin zijn: lijnzaadolie, biergist, kelpalgen, hyaluronzuur. 

Lucky Belly – Ondersteunt het spijsverteringssysteem en zorgt voor een gezonde darmflora, verbetert de stoelgang en geeft het immuunsysteem een boost. De werkzame stoffen hierin zijn: pre- en probiotica, venkel en psylliumzaden. 

Dosering – Hoeveel mag je hiervan geven?

Omdat er heel veel werkzame stoffen in zitten is het belangrijk om je aan de juiste dosering te houden. Je kunt de regel aanhouden: 1 zachte snack per 5kg lichaamsgewicht. 

Kleine honden (max. 5 kg) –  1 snack per dag
Middelgrote honden (max. 10 kg) – 2 snacks per dag
Grote honden (20+ kg) – 4 snacks per dag

Onze Mammaly review & ervaring

De potjes zien er echt fantastisch uit, een heel mooi merk om te zien. Er staan op ieder potje ook leuke tekstjes. Het is een heel hip merk, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Maar daarnaast zijn de snacks ook heel functioneel en zitten er heel veel goede ingredienten in. Wel zitten er echt véél werkzame ingedrienten in, dus je moet dit niet zien als een snack. Maar echt als een supplement in de vorm van een snack. Je kunt hier niet zomaar lekker wat snoepjes van aan je hond geven dus. Hou je wel echt aan de dosering. Geef bijvoorbeeld een snack als toevoeging op de maaltijd, om de supplementen aan je hond te geven. 

De snacks zijn best groot, maar wel heel zacht! Mr. Sam & Isa wegen allebei 2,5 kg. Dus zij mogen volgens de dosering een halve snack per dag, maar dit is dus super makkelijk door midden te breken! En voor Isa’s gebitje ook fijn, want zoveel goede tandjes heeft ze niet meer op haar oude dag. Dat kauwt dus heel makkelijk voor haar. 

Onze kieskeurige prinses wilde ze niet proberen.. Maar Zahra is enorm lastig met snacks.. De kleintjes waren wel heel enthousiast over de snacks! 

Ik vind het echt tof dat er zo goed nagedacht is over een makkelijke manier van supplementen en ondersteuning voor je hond. Zeker leuk om eens als toevoeging aan het menu van je hond te geven. Ik zou het wel afwisselen met af en toe andere losse supplementen geven. Ze gebruiken alleen nog witte rijst in plaats van zilvervliesrijst. Ze zijn wel aan het onderzoeken of ze hier bruine rijst van kunnen maken, dat zou helemaal super zijn. Hier heeft een hond namelijk nog meer aan en dit kun je dan ook weer inzetten voor meerdere dingen. Maar al met al echt wel goede, leuke snacks met hele werkzame ingredienten als ondersteuning voor je hond. 

En de potjes zijn zó leuk. Neem maar eens een kijkje op de website, het ziet er echt top & stijlvol uit. Helemaal instagram proof, haha! 

Deze blog is gesponsord