Welke halsband voor een windhond? Wat is een goede en mooie halsband voor een windhond? Dit is een hele fijne webshop met práchtige halsbanden voor windhonden, maar ook voor ‘gewone’ honden haha. Ze hebben namelijk verschillende modellen. Ik heb inmiddels 2 halsbanden van Collar of Sweden en ik zal hier mijn ervaring met je delen. 

Windhond halsband van Collar of Sweden

Zahra’s eerste halsband van Collar of Sweden – Daisy Collar

Een tijdje geleden kocht ik voor het eerst een halsband van Collar of Sweden voor Zahra. Normaal hebben we handgemaakte sierlijke halsbanden die echt heel ‘oosters’ zijn. Dus dit was totaal iets anders, waarvan ik echt even moest afwachten of ik het wel mooi vond voor Zahra. Of ik het wel bij haar vond passen. Collar of Sweden lanceerde een nieuwe collectie en die kon ik niet weerstaan! Die met bloemetjes móest ik hebben. De abrikooskleurige leren halsband met bloemetjes zat een week later om Zahra’s nek en het stond ook nog eens heel leuk! 

windhond halsband saluki whippet greyhound halsbanden collars of Sweden ervaring review kopen
hondenblog wind hond windhonden halsband collar of Sweden ervaring review
collar of Sweden review ervaring windhond blog halsband martingale halsband voor windhonden welke wat voor

Daisy Leather Collar

medium wide

Nieuwe complete set voor Zahra

Ik had al moeite met kiezen toen ik de eerste halsband besteld had. Toen had ik al een aantal op mijn wishlist gezet. Deze Leopard was absoluut mijn 2e favoriet. Deze heeft een beetje een vachtje en is een prachtige, sjieke halsband. Met het gouden gespje, maakt het het helemaal af. De set heb ik afgemaakt met een mooie zwarte leren riem met een gouden musketon. Het staat prachtig samen!

hondenblog wind hond windhonden halsband collar of Sweden ervaring review
collar of Sweden review ervaring windhond blog halsband martingale halsband voor windhonden welke wat voor

Leopard Leather Collar

medium wide

collar of Sweden review ervaring windhond blog halsband martingale halsband voor windhonden welke wat voor

Black Leather Lead

medium

Collar of Sweden Review: Onze ervaring

Toen ik de halsband wilde kopen wist ik niet welke maat ik moest hebben voor Zahra, want ze viel eigenlijk een beetje tussen M en L in qua centimeters. Ik heb toen een Instagram berichtje gestuurd naar Collar of Sweden en ze reageerden super snel, zelfs op zondag! Ze adviseerden me een M, deze heb ik gedaan en dit past inderdaad goed! De halsband werd snel opgestuurd en enkele dagen later had ik hem al in huis, vanuit Zweden.

Ik vond de halsband echt verrassend mooi! Het leer is heel mooi dun en fijn. De handgemaakte halsbanden die we voor Zahra hebben zijn altijd best dik en stug. Dit is echt mooi leer. De halsband wordt geleverd in een prachtig zakje, de beleving is helemaal top. Een feestje om uit te pakken. Ook de halsband zelf vond ik echt heel mooi, de print is prachtig en de kleur is precies wat ik verwacht had. Aan de binnenkant staat Collar of Sweden in het leer gedrukt, ook heel mooi! Ik had de Daisy halsband nog mooier gevonden met gouden gespjes, maar deze heeft zilveren hardware. De Leopard heeft ook een prachtige print, een subtiel vachtje en wel mooie gouden gespjes. Dat maakt ‘m helemaal af, vind ik!

Beide zitten heel mooi, passen goed en zijn prachtige halsbanden. Ik ben heel tevreden over de halsbanden.

De Leopard halsband heb ik compleet gemaakt met de leren riem in het zwart. Hier was ik een beetje sceptisch over, omdat ze er heel stug uit zien op de foto. Maar deze leren riem heeft me echt positief verrast! De riem is heel erg fijn in gebruik, heeft een mooie lengte en is heel zacht en soepel. Het enige wat ik zelf mis is een ring bij het handvat om de musketon aan vast te maken als Zahra los is, zodat je hem om je schouder kunt hangen.

Ik kan Collar of Sweden zéker aanraden. Ze hebben prachtige halsbanden in verschillende modellen en kleuren. Zowel vegan als leer. En ze hebben zelfs accessoires zoals voerbakken.

Collar of Sweden kortingscode

Wil jij ook mooie halsbanden en riemen shoppen voor je hond? Dan heb ik een kortingscode voor je! Scheelt weer een beetje! Als je bij Collar of Sweden bestelt met sanne15, krijg je 15% korting op alle producten.

kortingscode

sanne15

Deze blog is in samenwerking met Collar of Sweden