Farm Food Trainers: Door de keuring van de Oosterse Prinses? (+ WIN!)

22 jun 2020

De Farm Food Trainers: Een gezonde en onweerstaanbare beloning! En dat onweerstaanbare kunnen wij bevestigen met onze Oosterse Prinses. Deze 100% natuurlijke trainers maakten een monster in Zahra los, haha! Ze werd dól enthousiast en wilde er alles voor doen. Dat doet ze zéker niet voor iedere snack, dus goedgekeurd door de Oosterse Prinses. Dat zegt wel wat! En jij kunt ook een Farm Food Trainer-pakket winnen, zie onderaan deze blog!

Wat is het precies?

100% puur runderhart, zonder toevoegingen. Het zijn harde, kleine trainers die je goed in je jaszak of in een snacktasje kunt bewaren zonder dat ze plakkerig of vies worden. Ze worden luchtgedroogd en hierdoor blijft de geur en smaak heel goed behouden. Honden zijn vaak extra gemotiveerd voor snacks die erg lekker ruiken en zo natuurlijk mogelijk is dan het fijnst (vind ik). Ook op hondenscholen wordt vaak gezien dat ze voor dit soort gedroogde snacks veel langer hun best blijven doen en aandachtig werken voor de baas dan voor ‘simpele’ geurloze snoepjes. Het proberen waard dus om te investeren in lekkere en gezonde snacks! Veel meer plezier voor jou en je hond.

De ene hond is de andere niet natuurlijk. Sommige honden zijn extreem voergericht en die zullen het voor elk ‘geurloze’ snoepje oneindig blijven doen. Sommige honden zijn helemaal niet voergericht en kun je alles uit de kast halen: biefstuk, kipfilet, vers vlees etc. en het is nog steeds na een paar keer klaar.. En je alles ertussen in natuurlijk. Voor de meeste honden is het leuker om iets voor je te doen als je lekkere trainers/snacks mee hebt als beloning. Mijn honden doen in ieder geval alle 3 niks voor die goedkopere potten/emmertjes met gekleurde “botjes snoepjes”. Die van jullie wel? Iedereen kent ze denk ik wel, je kunt ze overal wel kopen als basistrainers. Maar vaak vinden honden ze helemaal niet zoveel aan, ze zullen ze wel aannemen misschien, maar een lekkere en gezonde trainer geven is zoveel leuker voor je hond! En natuurlijk zijn deze trainers wel wat duurder dan die andere emmertjes, maar hiermee weet je ook dat je je hond tijdens het wandelen of trainen niet volstopt met rommel maar het gewoon een prima toevoeging is op hun maaltijden etc.

De Farm Food Runderhart Trainers heb je trouwens in 2 formaten: een klein busje van 90 gram en een emmertje van 333 gram. Die kleine busjes zijn ideaal om mee te nemen en om een keer te proberen wat de mening van jouw hond is over de Runderhart Trainers natuurlijk. Zo hoef je ook niet meteen een grote emmer aan te schaffen, maar kun je het eerst gewoon even proberen (bij Zahra is dat vooral van belang haha, je weet nooit hoe ze ergens op reageert). Maar als je eenmaal weet dat ze het lekker vinden is zo’n groot emmertje ook ideaal om gewoon thuis in de kast te hebben staan.

farm food trainers snack snoepjes trainer gedroogd vlees hond hondjes chihuahua grote hond saluki klein puppy runderhart rund farmfood lekkere voergericht grote emmer klein busje

Wat vinden onze honden ervan?

Bij onze honden werkt vooral afwisseling heel goed. Ik gebruik veel gedroogde, natuurlijke snacks, dit vinden ze het lekkerst. Bij Zahra is het trouwens sowieso lastig.. Die neemt buitenshuis eigenlijk geen snacks aan.. Maar op eigen terrein mag je nog steeds alles uit de kast halen voor haar hoor, anders negeert ze je compleet. Ze is bijvoorbeeld wel dol op gedroogde kip stukjes, maar soms moeten we ook gaan voor echt vlees of vleeswaren. Deze trainers waren ook meteen een succes, ze werd dolenthousiast en wilde alle kunstjes ervoor doen. Zolang we maar op eigen terrein zijn, buiten boeit het haar niets.. Geen enkele snack. Alleen af en toe echt vleeswaren voor op brood ofzo, maar ook dat moet maar nét op dat moment haar aanstaan. Het is echt een prinses hoor, haha.

saluki snack trainer snoepje windhond runderhart farm food trainers hondenschool windhonden voergericht tips

En onze kleintjes? Ach ja, daar hebben we het maar niet over. Die vinden alles lekker en vreten je vingers overal bij op. Maar als ze echt moeten poseren voor foto’s moet ik wel met ‘goede’ snacks komen en ook wat afwisseling want na een paar foto’s is de lol wel van een koekje af en moeten we weer iets anders uit de kast halen waar ze weer even extra motivatie voor krijgen. Maar ik kan wel zeggen dat ze alle 3 meteen dólenthousiast werden van deze Trainers.

Lees ook: Oeps! Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

Onze honden moeten natuurlijk nogal eens poseren voor foto’s, dus gezonde en lekkere snoepjes om af te wisselen hebben wij nooit genoeg haha. Met deze runderhart trainers hebben we een héle goede en fijne toevoeging aan onze collectie (mede beoordeeld door een Oosterse Prinses en 2 piranha’s).

Gebruik jij vaak trainers of andere snoepjes? Is jouw hond voergericht? Welke hondenkoekjes gebruik jij voor je hond? Ik ben heel benieuwd wat jullie favorieten zijn!

Win een Farm Food Trainer-pakket!


En super leuk: Ik mag een ander hondenbaasje ook blij maken met een pakketje Farm Food Trainers!
(1 emmertje van 333 gram en 2 busjes van 90 gram)
Hoe kun je meedoen?

Volg @bellefae.nl & @farmfood_nl
Laat een reactie achter onder de post van de Trainers op @bellefae.nl met:
– Het leukste kunstje van jouw hond
Tag 1 vriend die deze Trainers ook wel zou willen winnen

De winnaar wordt na ongeveer een week bekend gemaakt, maar wanneer precies kan ik
niet met zekerheid zeggen omdat we even moeten afwachten wanneer onze baby komt
en wij daarna een paar daagjes in het ziekenhuis zullen blijven.

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!