10 dec 2021

Verrassingsboxen & Cadeaupakketten voor je hond met kerst!

Verrassingsboxen en cadeaupakketten zijn er al heel veel voor de hond! Maar zeg nou zelf.. Een kerstpakket krijgen in de decembermaand is toch heel leuk en gezellig? Hoe leuk is het dat je dan een soort kerstpakket of verrassingspakket voor kerst aan je hond kunt geven?

Hier een aantal hele leuke kerstpakketten voor een hond op een rijtje!

Kerstpakket Limited Edition Ekowolf

Wil je een heel luxe én gezond kerstpakket voor je hond? Bestel dan deze limited kerstbox van Ekowolf!
Enne, je krijgt met de code BELLEFAE korting op je eerste bestelling!

Shop voor € 59,95 het Kerstpakket bij Ekowolf

BELLEFAE voor 10% korting op je eerste bestelling

Santa’s Gift Bag, Jingle all the way

Ho ho Ho, het leukste kerst cadeau!
Welke hond wil deze kerstzak vol met de mooiste kerst items nou niet onder de boom vinden..

Shop voor € 49,95 bij Jules Hondenboetiek

Cadeaubox voor kerst

De Kerstman is in het land en hij heeft een fantastische feestmaaltijd bij. Zo wordt geen enkele ho-ho-hond vergeten deze kerst. Verras je viervoeter met deze cadeaubox boordevol lekkere recepten en snacks voor een magisch eindejaar.

Shop voor € 19,99 bij Edgard & Cooper

Hondjekoek Kerstpakket Klein

Verras je hond met dit leuke kerstpakket! In dit kerstpakket vind je lekkere koekjes, kauwstaven, een feestmaaltijd en uiteraard een leuk kerstspeeltje. De snacks in het kerstpakket klein zijn zonder dierlijke producten en de maaltijd is op basis van hert. Het speeltje is geschikt voor alle honden.

Shop voor € 34,95 bij Hondjekoek.nl

Kerst WoefBox

Ho Ho Ho, het leukste Kerstcadeau voor je hond is weer terug! Leg deze verrassingsbox onder de kerstboom en jouw hond zal ongeduldig en kwispelend uitkijken naar de gezelligste tijd van het jaar.

Shop voor € 32,95 bij Woefbox.nl

MERRY CHRISTMAS – HOND

De kerstperiode is ongetwijfeld de gezelligste tijd van het jaar. Urenlang tafelen, pakjes uitdelen en stiekem hopen dat het gaat sneeuwen: heerlijk. Jouw hond mag op dit feest natuurlijk niet ontbreken. Wil je je lieveling een fantastische kerst bezorgen? Dan leg je gewoon een extra cadeautje onder de boom. Duimen maar dat je viervoeter zijn of haar nieuwsgierigheid kan bedwingen!

Shop voor € 39,00 bij SurpriseYourPet.be

Merry tail box

Ho Ho Ho! Vrolijk Woofmas!
Staat jouw hond dit jaar op de good boy lijst van Santa Paws? Dan is de Merry tail box perfect om jouw hond mee te verrassen. Een selectie van heerlijk feestelijk speelgoed en lekkernijen van enkele van onze favoriete merken, zorgvuldig uitgezocht en verpakt met heel veel liefde voor jouw trouwe viervoeter. Deze kerstbox is perfect voor onder de kerstboom.

Shop voor € 38,50 bij UnclePercy.nl

Kerstbox CutiePatootie

Jaa, het is bijna Kerst! En bij Kerstmis hoort gezelligheid, lekker eten en… cadeautjes!! Verwen jouw hond dus eens extra met deze leuke verrassingsbox vol met Kerstproducten. Merry Woofmas pupperz!

Shop voor € 29,95 bij CutiePatootie.nl

Kerstpakket Doggi

Leuk kerstpakket voor uw hond! Dit is echt een bomvol kerstpakket! Veel voller dan andere jaren! Wij zorgen dat deze voor de kerst in huis is! Wij hebben nog niet van alles een foto maar vertrouw er maar op dat het het geld dubbel en dwars waard is!

Shop voor € 39,95 bij Doggi.nl

Deel deze blog

Ik zou het súper leuk & lief vinden als je de blog deelt op social media of met je vrienden, kennissen en familie. 

In sommige blogs staan affiliate links. Als jij via een van deze links iets koopt, krijg ik daar een klein percentage van (van Bol.com bijvoorbeeld). Dus jij betaalt natuurlijk niets extra! Maar je helpt mij wel een beetje, zonder dat het jou iets kost. Zo kan ik leuke blogs & content voor jullie blijven maken! Dankjewel! <3