Ambachtelijke knapperige hondenkoekjes, versgebakken en geschikt voor menselijke consumptie. Deze hondenkoekjes van Smookies zijn gevuld met superfoods en hele verse en goede ingrediënten. Je hebt ze in allerlei smaken. Wij hebben de Duck & Cranberries getest. Onze ervaring en review van deze hondenkoekjes lees je in deze blog.

Review Smookies Hondenkoekjes

Smookies Duck & Cranberries – Wat is het?

De Smookies hondenkoekjes bevatten alleen ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Super fijn, want dan weet je dus dat er goede ingrediënten in zitten als je je hond een koekje geeft. Deze smaak is gemaakt van eendenvlees, veenbessen, superfoods, honing en melk. De koekjes worden extra smakelijk gemaakt door de honing en olijfolie. Daarnaast zitten er allemaal kruiden en superfoods in. Het is natuurlijk zonder geur-kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Bijna alsof je zelf koekjes hebt staan bakken in de keuken! 

 

Samenstelling: Tarwe & Aardappel, Margarine, Extra Vierge Honing, Eend 4%, SuperFoods (Veenbes, Gember, Kurkuma, Kaneel, Pepermunt, Oregano), Roomkaas, Melk, Bakpoeder, Hele Eieren, Extra Vierge Olijfolie.

Bestel deze Smookie koekjes bij Hondjekoek

Hondenkoekjes met superfoods

In alle smaken van Smookies gaan een aantal superfoods. Hieronder een overzicht van de superfoods én wat deze superfoods voor gezondheidsvoordelen hebben. Ze zijn in kleine hoeveelheden aanwezig in de koekjes. 

$

Veenbessen: helpen afvalstoffen afvoeren

$

Gember: verwarmt en is rijk aan vitaminen en mineralen

$

Kurkuma: werkt ontstekingsremmend en is een sterk antioxidant

$

Kaneel: beschermt tegen bacteriën en werkt ontstekingsremmend

$

Pepermunt: bevordert de spijsvertering

$

Oregano: werkt als natuurlijk conserveermiddel en is rijk aan antioxidanten

$

Rauwe honing: rijk aan vitaminen en antioxidanten voor een gezond imuunsysteem

$

Extra Virgin Olijfolie: bevat antioxidanten zoals vitamine E

De smaken van Smookies

Duck & Cranberries

Beef & Tomato

Orange & Carob

Turkey & Oregano

Strawberry & Yoghurt

Lamb & Cream

Honey & Butter

Chicken & Ginger

Banana & Peanut

Apple & Carrots

Onze ervaring en review Smookie Hondenkoekjes

Normaal gesproken zou ik dit soort koekjes nooit kiezen. Onze honden houden niet van echte koekjes-koekjes. Maar omdat hier zoveel smaken van zijn, was ik wel heel benieuwd naar deze. Ze zien er echt uit als koekjes die je zelf bakt, je zou het bijna zelf opeten. Ze zijn heel ‘licht’ van gewicht en structuur. Je kunt ze ook heel makkelijk in stukjes breken. Ze zijn vrij luchtig, fijn en bros. 

Dan het oordeel van onze honden, want daar gaat het uiteindelijk om natuurlijk. Mr. Sam snuffelde even en pakte hem al vrij snel aan. Hij keurde hem goed! Toen ik hem voor Zahra hield had ik niet verwacht dat ze hem zou gaan opeten. Ze wilde hem eerst ook niet. Maar ze bleef toch af en toe wat doorsnuffelen, hem af en toe een beetje pakken met haar tandjes en weer loslaten. ‘Nee, dit is niets voor mij.’ Maar weer even later pakte ze hem toch. Ging ze hem op haar plaats opeten. Hier deed ze heel lang over, alsof ze het een flinke kluif voor haar was. Maar dan is ze gewoon heel erg aan het ontdekken en proeven. Toen ze hem op had, kwam ze wel meteen nog eentje bij me halen. En nu is ze overtuigd! Ze pakt ze meteen aan, eet ze vlot op en vindt ze lekker! Een wonder. Een Saluki die een KOEKJE eet, haha. Ook Isa kan deze koekjes prima eten. Dat is altijd even afwachten, omdat ze bijna geen kiesjes meer heeft. En hierdoor wil ze ook heel veel snacks niet meer eten of proberen, terwijl ze dol is op snacks.. Maar deze eet ze! De koekjes zijn dus door alle 3 goedgekeurd. Ik hou zelf wel meer van graanvrije snacks, maar vanwege Isa’s gebitje ben ik op zoek gegaan naar alternatieven die zij wél kan eten. En daar is dit er dus eentje van.

Bestel deze Smookie koekjes bij Hondjekoek