Je hebt nooit genoeg foto’s van je hond

4 aug 2021

Je hond fotograferen is voor veel mensen een raar idee. Zeker als ik zeg dat ik hondenfotograaf ben. “Huh, bestaat dat?” En dat je dan 1.000.000 foto’s wil hebben van je hond, die voor diegene bijna allemaal hetzelfde lijken, is helemaal onbegrijpelijk.

Maar nee, ik kan nooit genoeg foto’s hebben van mijn hond. Vroeger maakte ik zóveel foto’s van mijn eigen honden, om de volgende dag rustig weer mijn camera erbij te pakken. Ik mis deze tijd wel eens eigenlijk.. Tegenwoordig heb ik niet zoveel tijd meer om mijn eigen honden op de foto te zetten. Ik ben al zoveel bezig met in opdracht fotograferen, dat ik mijn eigen honden en kinderen niet zo vaak op de foto zet. Dan wil ik vaak gewoon even zonder camera het bos in.

Hondenfotograaf, is dat echt een ding?

Sommige vinden het gek dat ik hondenfotograaf ben. Die hebben geen idee dat dit bestaat. Dat mensen hun hond op de foto willen laten zetten. En toch ben ik al meer dan 10 jaar hondenfotograaf. Heb ik klanten vanuit het hele land. En zijn klanten dólblij met het resultaat. Dus ja: hondenfotograaf is wel een ding. Een heel leuk ding. 😀

Ik word oprecht héél blij van het eindresultaat van de fotoshoots van honden. En nog meer van de blije baasjes.

Mijn man zegt vaak: “Och, ik ben zo blij dat jij fotograaf bent he. Wij hebben gewoon altijd mooie foto’s!” Hij is er trouwens niet altijd blij mee hoor, want ik ben ook heel perfectionistisch met foto’s. 😀

Maar eerlijk gezegd ben ik er zelf ook wel heel blij mee, dat ik dit kan. Niet alleen omdat het mijn passie is. Maar ook om zelf dit resultaat vast te kunnen leggen van mijn eigen honden en kinderen. Het is zó fijn om die foto’s te kunnen maken en om ze te hebben. Zo waardevol.


Meer baasjes blij maken met een miljoen mooie foto’s van je eigen hond

Mijn hart maakt een sprong bij het creëren en zien van een mooie hondenfoto. Omdat ik een hond prachtig vind, omdat ik een mooie foto enorm kan waarderen, maar ook omdat ik weet hoe waardevol zo’n herinnering is voor een baasje.

Daarom besloot ik een flinke tijd geleden dat ik meer baasjes wil helpen aan mooie foto’s. En niet alleen door zelf fotoshoots te doen. Maar ik gun het jou ook om zélf zulke mooie foto’s te maken van je eigen hond. Want hóe tof is het als je computer straks vol staat met prachtige foto’s die je zélf hebt gemaakt. Daarom heb ik een Online Cursus Hondenfotografie gemaakt, waarin ik je exact leer hoe ik te werk ga en hoe je zo’n mooi portret van je hond kunt maken. Door mijn kennis en ervaring te delen, kun jij als hondenbaasje lekker zelf aan de slag!

Ik vond het heel belangrijk om deze cursus te maken vanuit mijn eigen ervaring. Daarom leer ik je niet al teveel technische rompslomp eromheen. Maar gewoon wat je nodig hebt om die mooie foto’s te maken. Praktisch, simpel en succesvol.

De afgelopen tijd heb ik er keihard aan gewerkt en a.s. vrijdag is het zover! Om 20:00 is de lancering van de Online Cursus Hondenfotografie. Ik heb er zóveel zin in. Ik kan echt niet wachten om jullie foto’s, ontwikkeling en groei te zien!

Je kunt trouwens dit weekend gebruik maken van een super toffe Early Bird aanbieding. Je kunt je inschrijven om op de hoogte gehouden te worden. Vrijblijvend natuurlijk. Maar dan mis je ‘m niet. 😉 Dan krijg je een mailtje als de cursus online staat en je de Early Bird aanbieding kunt gebruiken.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de Online Cursus & Early Bird aanbieding!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!