De mooiste (stijlvolle) hondenmanden!

14 jan 2019

Stijlvolle hondenmanden voor in huis waar je hond lekker op kan liggen. Ik ben op zoek naar een nieuwe mand voor Zahra, dus ik dacht ik neem jullie mee in mijn zoektocht. Er zijn zoooooooveel hondenmanden, ik zie soms door de bomen het bos niet meer als je net begin met zoeken. Kijk je mee?

Ik ben dol op inrichten en ons huis gezellig maken. Onze honden maken natuurlijk deel uit van ons gezin, maar dat betekent niet dat ons huis ‘overgenomen’ moet worden door de honden. En er zijn ook best veel “gewone” of “saaie” hondenmanden. Ik wil geen echt hondenhuis hebben, maar gewoon een stijlvol huis. Dus daar hoort geen gewone hondenmand bij, maar een stylische hondenmand!
Ik hou van fluffy, dat lijkt me zo lekker liggen voor ze haha. Maar ik hou ook van stoer, industrieel en velvet!

Mooie stijlvolle hondenmanden

Bessie + Barnie 

Bessie + Barnie heeft hondenmanden en kussens waar je het liefst zelf in gaat liggen. Stuur je hond maar op de bank en hallo nieuw hondenkussen!
Ze hebben verschillende modellen en dat weer in verschillende kleuren. Je hebt Bagel Beds, Cuddle Pods, Lily Pods, Bagette Bed, Burrow Bed, Sicilian Rectangle Bed en Bubba Bed. En daarnaast hebben ze ook Blankets en andere accessoires. Alle manden zijn in alle kleuren, stofsoorten en maten te krijgen.
De Bagels zijn het populairst en deze zijn in verschillende maten te verkrijgen. Ze gaan van maat XS tot XL. Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 135,-.

 

https://bessieandbarnie.com

Jack & Vanilla

Een merk uit België, met veel verschillende lijnen. Ze hebben outdoormanden/kussens met een gladde stof. Ze hebben hele tijdloze, landelijke kussens en manden, hele zachte fluffy manden maar ook orthopedische kussens en manden.

Jack & Vanilla heeft alles onderverdeeld in collecties en daarin weer een serie met manden en kussens. Ze hebben echt onwijs veel keus in allerlei soorten en maten. Zelfs kattenhuisjes, holletjes, slaapzakjes en ga zo maar door. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en daarbij horen verschillende prijzen.

Ik zou zeker een kijkje nemen op hun website, ik laat jullie vast mijn favorieten zien.

https://jackandvanilla.be/

Petlando

Veel orthopedische hondenmanden en kussens, met een mooi design. Rustige kleuren die bij iedereen wel in huis passen. Orthopedisch schijnt fijn te zijn voor je hond, vooral voor oudere honden of honden met gewrichtsproblemen oid. Ik heb er zelf geen ervaring mee. Maar mocht je een orthopedische mand of kussen zoeken, dan ben je bij Petlando aan het juiste adres voor een mooi model!

http://petlando.com

HotdogDesigns

Stijlvol verantwoord en fijn voor je hond. Bij HotdogDesigns streven ze naar comfort en kwaliteit voor je hond, maar ook voor een goed design voor in huis. Ik ben vooral dól op de Velvet variant.
Heb je een strakke inrichting? Dan past deze enorm goed bij jouw huis en kan je hond ook nog eens heerlijk liggen!

https://www.hotdogdesigns.nl/

Stoere Hondenmanden

Deze Stoere Hondenmanden zien er ontzettend gaaf uit. Van een olievat wordt een hondenmand gemaakt, een eye-catcher in een stoere inrichting. Je hebt ze in verschillende kleuren en formaten. Wil je hem echt afmaken, doe er dan een mooie en fijne schapenvacht van Sheepy.cc in! Ik vind ze echt ontzettend gaaf! In een stoere en industriële inrichting, maakt dit jouw huis echt af!

www.stoerehondenmanden.nl

En zo zijn er ongetwijfeld nog veel meer mooie merken, dit zijn een aantal van mijn favorieten. Ik vind het nog best moeilijk om een goede, mooie en geschikte hondenmand voor onze Oosterse Prinses uit te zoeken.

Heb jij nog andere mooie merken of tips? Laat het me dan weten! Ik ben heel benieuwd waar Zahra uiteindelijk in komt te liggen en of ze er dan ook content mee is, haha!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!