De mooiste, stijlvolle voerbakken voor je hond! Deze voerbakken zijn zó mooi, dat je er óf bijna zelf uit zou gaan eten óf ze niet zou gebruiken, bijna zonde. Heeft jouw hond al zo’n mooie voerbak? Bekijk deze prachtige exemplaren..

Echt, wauw, ik wist niet dat er zulke mooie voerbakken waren en ik kom er zelfs steeds meer tegen! Ik moet heel eerlijk bekennen, zoals jullie wellicht ook in mijn vlogs hebben gezien, dat onze honden nog geen mooie voerbakken hebben. Oeps.. Maar ik vind ze wel echt super mooi! Het is er gewoon nog nooit van gekomen. Ze eten nu zelfs uit gratis, plastic voerbakjes die we gekregen hebben van de dierenarts. Dat is wel een beetje erg, nouja.. Als de inhoud maar goed is toch? Nee, ik moet er toch eens wat aan gaan doen. En daarom zet ik hier voor jullie én voor mezelf alvast de mooiste voerbakken op een rijtje!

Made.com

Wow, goud en marmer! Super stijlvol! Deze gouden voerbak is er ook in koperkleur. Ze zijn voorzien van anti-slip, je moet ze alleen wel even met de hand wassen, maar daar zijn ze wel mooi genoeg voor toch? Ik bedoel, goud, dat is het afwassen wel waard. Die “witte” voerbak is van marmer trouwens, maar dat kun je op deze foto bijna niet zien. Dus neem zeker even een kijkje op de website, daar kun je het beter zien. Maar deze voerbak wordt van echt natuurlijk marmer gemaakt, waardoor het water ook koel blijft in de zomer! Wauw! En doordat ze gebruik maken van marmer, is elke voerbak uniek. De voerbak is ook zwaar genoeg om zelf goed op z’n plaats te blijven staan, ook deze is alleen geschikt voor handwas, maar dat lijkt me hetzelfde verhaal als met die gouden, toch? Dat is het wel waard! En een super stijlvol massief, mangohouten vierkant met een koperen voerbakje erin. Elegant, warm en stijlvol geheel. En kijk die voorraadblikken om je voer of snacks in te bewaren, zo mooi! Een set van 2 opbergblikken met ook nog eens een koperen schepje. Alleen al voor dat schepje zou je het doen.

Deze gave voerbakken en voorraadblikken shop je bij Made.com

Dogahaves

He? Zijn dit voerbakken? Zo mooi? Ja, precies wat ik dacht! Jeetje, over stijlvolle en prachtige voerbakken gesproken. De enkele en dubbele voerbak zijn in grijs, wit en roze verkrijgbaar. Ze zijn van beton met echt eikenhout eronder, goede kwaliteit dus en een prachtige uitstraling! De rechthoekige voer/waterbak is gemaakt van beton en door zijn materiaal ook zeer geschikt voor buiten, ook handig dus voor in de tuin! En de luxe zwarte keramieken voerbakkenserie met goudkleurige metalen onderstellen kunnen zeker niet ontbreken in dit overzicht.
Als je op de website van Dogahaves kijkt kun je je geluk niet op met stijlvolle voerbakken (en andere producten). Het is niet te geloven dat er zulke mooie voerbakken bestaan, als je hond deze heeft eet je hond echt in stijl!

Shop deze prachtige voerbakken op Dogahaves!

Honden en Kattenzooi

Deze voerbakken shop je allemaal bij Honden & Kattenzooi. Ze worden door hun zelf gemaakt, zijn er in verschillende formaten en verschillende kleuren. Je kunt van alles kiezen. Ze zijn stoer, stijlvol, landelijk en industrieel. Voor iedereen wel iets. Wil je hem in legergroen, blauw, roze of okergeel? Neem gauw een kijkje op de website. De eerste zwarte voerbak heet ‘Nassen’, wat een geweldige benaming voor een voerbak. Er zit veel werk in schuren en lakken van deze voerbakken, hierdoor hebben ze een mooie vintage uitstraling. De tweede heeft ook al zo’n geweldige naam: ‘Bikken’. Deze voerbak is gemaakt van hout en verschillende keren afgelakt met matte lak om de voerbak te beschermen. De derde kan in naturel maar ook in legergroen (en misschien ook wel meer?), met zijn schuine pootjes past deze in veel interieurs en heeft het een wat Scandinavische uitstraling. De laatste is erg industrieel en stoer en is er in meerdere formaten en ook met 3 bakjes. Met de vele opties, kleuren en formaten moet je zeker eens op de website kijken voor de mogelijkheden!

Shop deze stoere voerbakken bij Honden & Kattenzooi

En heb je deze blog al gezien over de prachtige hondenmandjes die perfect in ons interieur passen?
Als je hondenmanden perféct in je interieur passen!

Alsa Nature

Deze stijlvolle en strakke voerbakken zijn verkrijgbaar bij Alsa Nature. De eerste, ronde voerbak is van duurzaam acacia hout gemaakt en ook nog eens goed schoon te maken. De tweede heeft een uitneembare, porseleinen voerbak die vaatwasbestendig is. Deze enkele voerbak in stander is ook verkrijgbaar in de dubbele variant. Daarna volgt een massief eiken houten voerbak, met de hand gemaakt en met natuurlijke olie behandeld. Ook hierbij zijn de bakjes uitneembaar uiteraard. Die grijze heeft een anti-slip placemat eronder waar je de voerbak op kunt draaien. Nooit meer geschuif en geknoei met de voerbak. En het ziet er nog mooi uit ook. Ideaal! De voerbakken verkrijgbaar in verschillende formaten, daarvoor moet je zelf maar even op de website kijken, zeker de moeite waard!

Shop deze voerbakken bij Alsa Nature

 

Zoals jullie in de vlogs ook al hebben kunnen zien, moeten wij zelf dus nog leuke voerbakken uitzoeken voor onze 3 monsters. Maar hier in ieder geval alvast genoeg inspiratie voor mijzelf en voor jullie! Wat een gave voerbakken allemaal he?
Wat is jouw favoriet? Of heb jij al een gave voerbak? Wat voor voerbak heb jij voor je hond(en)? Ik ben heel benieuwd! Of heb ik in dit bericht hele gave gemist? Laat het me weten 😀