My Jewellery heeft heel veel leuke kleding en sieraden. Van leuke T shirts voor dames tot vrolijke rokjes en jurkjes. Nu Sophie geboren is had ik zin in een nieuwe zomerse outfit met kleur! Normaal ben ik niet zo van de kleur, maar nu heb ik een aantal kleurrijke items in de kast. Ik word er zelf ook vrolijk van.

Normaal ben ik dol op jurkjes, maar jurkjes zijn niet altijd makkelijk met borstvoeding. Dus nu ging ik voor eens super leuk T shirt die je op heel veel verschillende manieren kunt combineren. Ik heb het T shirt gecombineerd met een leuke rok en een linnen pantalon. Een ideaal item om in je kast te hebben voor het voorjaar en de zomer.

My Jewellery heeft heel veel leuke shirts die je makkelijk kunt combineren: T shirt dames

Ik had echt zin in wat nieuwe kleding nu ik niet meer zwanger ben. Even weer fris en nieuw. Heerlijk! En nu eens met wat kleur, dat geeft helemaal een hele nieuwe frisse uitstraling. Zowel het T shirt als de rok en broek zijn van My Jewellery. Ik draag een S van het T shirt en een M van de rok en de broek. Je kunt het t-shirt gewoon in je broek doen bijvoorbeeld, maar ik heb er een knoopje in gemaakt zodat hij leuk op de rok en broek valt.

Lees ook: Een rekbare draagdoek voor de eerste babytijd

De eerste outfit is een T shirt met een lange rok in een super leuk printje. De rok zit echt heerlijk en heeft een hele fijne lengte. Je hebt geen last van de lengte doordat hij niet te lang is. Hij waait ook niet omhoog en is niet te kort. Heel erg comfortabel en meteen een zomerse look door het heerlijke printje.

T-shirt: Wit T-shirt C’est La Vie
Rok: Paarse midirok met Ikat print

Deze broek past meer in het kleurenpalet dat ik normaal heb, haha. Toen ik hem in huis had bleek hij toch iets meer oranje/fel te zijn dan de roestkleur die ik had gedacht. Maar ik vind hem echt súper leuk en hij zit heerlijk. Het is een linnen-achtige broek in een roestkleur. Maar dan iets frisser/feller van kleur.

T-shirt: Wit T-shirt C’est La Vie
Broek: Roestkleurige pantalon in linnen look

Deze blog is gesponsord door My-Jewellery.com