REVIEW | Geweven draagdoek van Pure Baby Love

7 jan 2023

Een geweven draagdoek is een stevige draagdoek die je moet knopen. Er zit geen ‘rek’ in een geweven draagdoek, het is daarom een hele stevige manier van dragen. Een geweven draagdoek kun je op verschillende manieren knopen en is erg lang te gebruiken. Ik had bij Emma al een geweven draagdoek, maar nu met Sophie mocht ik deze van Pure Baby Love testen. In deze blog vertel ik er meer over. 

Geweven draagdoek om je baby te dragen

Ik ben dól op dragen. Het is zo’n fijne manier om je kleintje bij je te houden. Je hebt heel veel verschillende manier om te dragen en iedere manier is wel weer op een bepaald moment handig. Ik had al een geweven draagdoek van een ander merk, maar deze vond ik vanaf het begin eigenlijk al vrij stug en deze werd ook niet echt makkelijker met knopen naarmate ik hem langer had gebruikt. Ik vond het geen fijne draagdoek en hij paste ook niet meer in mijn kleurenpalet haha. 

Je baby dragen is zó fijn. Je baby wil het liefst bij je zijn, maar soms wil of moet je ook wel even wat doen. Met een draagdoek heeft je kindje het ultieme gevoel van bij je zijn en heb je zelf gewoon je handen vrij. Dus kun je wat doen in huis of met de hond naar buiten. Heerlijk!

Toen Sophie nog heel klein was heb ik haar heel veel gedragen in de rekbare draagdoek van Pure Baby Love. Echt een favoriet! Dat ik dit bij Emma & Hugo niet heb gehad. Zonde! Maar op een gegeven moment wordt het minder fijn om met een rekbare doek te dragen omdat ze sterker en zwaarder wordt. En toen waren we toe aan een geweven draagdoek, met meer stevigheid.

De geweven draagdoek van Pure Baby Love is van 100% organisch katoen en heeft een zachte en luxe uitstraling. Ze zijn in veel verschillende kleuren én mooie panterprintjes verkrijgbaar.

Review geweven draagdoek van Pure Baby Love – Mijn ervaring

De geweven draagdoek heeft een prachtige neutrale kleur. Hij past overal bij, super handig én mooi. De draagdoek is meteen al heel zacht! Vaak moet je een draagdoek eerst wassen en flink ‘martelen’ om hem zacht en soepel te krijgen. Maar deze draagdoek is meteen al zacht. Het is een mooie, licht glanzende stof. Wel een vrij dikke stof, maar wel soepel en zacht.

Het was al even geleden dat ik een geweven draagdoek had gebruikt, dus de eerste keer moest ik even weer wennen. Maar hij knoopte makkelijk en Sophie zat er al snel heerlijk in en deed een lekker dutje. Zo fijn, lekker dichtbij. Genieten!

Ik heb de geweven draagdoek in de kleur Sand. Wat ook super handig is! Je hebt een bijpassend nekrolletje, die je erbij kunt bestellen. Precies in de kleur van de draagdoek. Bij Hugo & Emma rolde ik een soort vaatdoekje op tot rolletje. Dan is dit toch wel ff makkelijker!

Al met al ben ik super blij met deze fijne draagdoek. Wat een verademing na mijn vorige draagdoek. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik de draagdoek minder gebruik dan bij Hugo & Emma, omdat ik de Wrap & Go draagzak heel veel gebruik. Deze is zó fijn, snel en makkelijk dat ik gauw die pak. Deze heeft namelijk het comfort van een draagdoek en het gemak van een draagzak. Ideaal! Maar toch gebruik ik de draagdoek ook graag, want dit draagt ook heel fijn. 

Ik heb de Geweven Draagdoek – Sand

Pure Baby Love Kortingscode

Wat mij betreft is deze draagdoek zeker een musthave. Een fijne én mooie draagdoek. Ik ben fan van het merk en draag Sophie al vanaf het eerste moment met de Pure Baby Love artikelen. De draagdoeken en draagzakken zijn heel erg fijn in gebruik.

En ook niet onbelangrijk: betaalbaar! 
Ik mag ook een kortingscode weggeven, dat scheelt ook nog weer! De kortingscode is geldig op de hele webshop, dus op alle draagdoeken en draagzakken maar ook op wollen dekens etc. 

Echt hele fijne dragers én fijne service. Als je bij Pure Baby Love zelf bestelt, krijg je 10% korting op alle producten.

 

kortingscode

bellefae.nl

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!