Een verjaardagscadeau voor een peuter die 2 jaar wordt, wij vonden het maar lastig te vinden. Veel cadeautips op internet kon ik ook niet veel mee en Hugo speelt ook niet echt ergens mee normaal.. Dus wat koop je dan voor een jongetje van 2? Waarmee stimuleer je zijn spel? Uiteindelijk hebben we super leuke cadeaus kunnen vinden!

Lees ook: Hugo’s eerste verjaardag (+ cadeautips!)

Op zondag 19 juni werd Hugo 2 jaar! Mijn kleine, grote mannetje alweer 2! Hij heeft genoten van zijn verjaardag. Al vond hij het lastig te begrijpen dat híj nu jarig was, want die week ervoor was Emma jarig. Dus hij zei ’s ochtends: “Nee, Emma.” Hij dacht dat Emma nu ook weer jarig was, haha. Later begon hij toch door te krijgen dat het toch echt zíjn feestje was.

Ik zal hier onze cadeautjes met jullie delen, want het zijn wat ons betreft echt aanraders!

Cadeautjes voor de 2e verjaardag van een jongen
  • Buitenspeelkeukentje
  • Glijbaan
  • Duplo
  • Driewieler of loopfiets

Cadeautips voor een jongetje van 2 jaar

Buitenspeelkeukentje

Om heel eerlijk te zijn hadden we deze eigenlijk voor Emma bedoeld, maar hij was een stukje kleiner dan we hadden verwacht. Dus hebben we deze toch voor Hugo gedaan. Maar ze spelen er natuurlijk allebei mee en Emma vindt het ook echt geweldig! Het keukentje ziet er super leuk uit en heeft ook een kraantje dat werkt, hóe leuk is dat!

Shop dit keukentje bij de Lidl-Shop!

buitenkeuken houten buitenkeuken speelkeuken speelkeukentje buitenkeukentje lidl ervaring review cadeau buitenspeelgoed kind dreumes peuter kleuter jongen jongetje meisje cadeautip verjaardag
Glijbaan voor in de tuin voor peuters

We wilden graag iets in de tuin. Hugo houdt van klimmen en ontdekken. Dus een leuk glijbaantje op het grasveld leek ons zeer geschikt. We wilden een stevige en niet té grote, zodat het veilig is en we er niet elke seconde bij hoeven te staan. Het formaat is perfect voor hem en hij vindt het hartstikke leuk! Ook Emma gaat er met plezier vanaf. Een heel fijn glijbaantje!

Shop de Little Tikes Frist Glide glijbaan bij Bol.com

glijbaan glijbaantje peuter kleuter dreumes in tuin plastic Little tikes cadeau tips buitenspeelgoed jongen klein 2 jaar
Duplo Sets voor jongens

Leuke Duplo setjes voor jongens, dat konden we nog wel gebruiken. We hebben al best wat duplo verzameld, maar nog niet echt waar Hugo graag mee speelt. We hebben een paardenstal en familiehuis voor Emma gekocht destijds, maar we wilden wel graag wat andere Duplo erbij hebben wat misschien ook meer tot Hugo’s fantasie zou spreken. Hij is dol op grote vrachtwagens etc. Dus dit zou wellicht meer bij zijn belevingswereld passen. We vonden 2 super leuke Duplo pakketten!

Shop de Duplo Vuilniswagen bij Bol.com | Shop de Truck & Graafmachine met Rupsbanden

duplo jongen verjaardag cadeau tip cadeautips jongen 2 jaar 3 jaar jongetje
Winther Driewieler met laadbak

Een súper leuke retro driewieler van zeer goede kwaliteit. De laadbak kan kiepen, echt een hele leuke toevoeging. Zo kunnen ze van alles vervoeren met hun eigen fietsje, super leuk! De fietsjes van Winther worden ook op kinderdagverblijven etc. gebruikt, echt een goede kwaliteit dus!

Hugo heeft al een hele mooie loopfiets, van Wishbone. Die kreeg hij vorig jaar, op zijn eerste verjaardag.

Shop deze Winther Driewieler Zwart bij Bol.com

winther driewieler retro zwart kind peuter cadeautip cadeau verjaardag 2 jaar jongen

Echt een aantal fantastische cadeaus waar je heel lang mee kunt doen, wij zijn er enorm blij mee! Het was even een zoektocht, maar dit was de zoektocht wel waard!

Lees ook: Hugo’s eerste verjaardag (+ cadeautips!)

In deze blog staan affiliate links. Als jij via een van deze links iets koopt, krijg ik daar een klein percentage van (van Bol.com bijvoorbeeld). Dus jij betaalt natuurlijk niets extra! Maar je helpt mij wel een beetje, zonder dat het jou iets kost. Zo kan ik leuke blogs & content voor jullie blijven maken! Dankjewel! <3