Het geboortepakje voor de baby | Beloved Mini’s

31 mrt 2022

Het geboortepakje voor de baby is altijd een speciaal iets. Deze wordt vaak zorgvuldig uitgekozen en je kunt niet wachten om je kleine frummeltje hier straks in te zien. Deze keer was ik verliefd op een aantal handgemaakte setjes. Er zijn veel kleine webshops (vooral op Instagram) die dit maken en ik kwam terecht bij Beloved Mini’s.

Beloved Mini’s Baby Lifestyle | Handmade newborn & baby fashion

Een súper leuke shop. Ze maakt prachtige dingetjes en is ontzettend leuk in contact. Ze denkt helemaal mee in jouw wensen en het was echt een leuke ervaring om met haar te sparren voor de kleertjes en producten die ik wilde. Een hele lieve vrouw! Ik had nog wat andere wensen en heb haar hier foto’s van laten zien en dat heeft ze meteen uitgezocht en ook kunnen maken! Echt, wauw!

Klik hier voor hun Instagram pagina

Het geboortepakje voor onze baby

Bij de gewone webshops kon ik niks leuks vinden voor de baby. Het was niet wat ik in gedachten had. Toen zag ik een heel mooi setje bij MarMar Copenhagen. Maar dat vond mijn portemonnee wat minder leuk. Toen ben ik op zoek gegaan naar leuke handmade shopjes en daar vond ik ook super leuke dingen!

Het was best even puzzelen om te ontdekken wat ik dan graag wilde. Er zijn heel veel leuke stofjes en opties, maar ook weer heel veel die het dan nét niet voor mij zijn. Lastig! Uiteindelijk heb ik 2 leuke setjes bij Beloved Mini’s besteld, waarvan 1 het geboortepakje wordt. Ik ben er echt helemaal verliefd op, het is zó schattig en mooi geworden. Het andere pakje is ook heeeeel erg leuk!

En ook een geweldige omslagdoek

Toen zag ik dat ze ook omslagdoeken maakte.. Ojee! Die moest ik hebben! Bij Emma hadden we een roze omslagdoek van Baby’s Only, maar die kleur roze vind ik nu niet meer mooi. Ik hoorde mijn man al zeggen: “Maar we hebben nog zo’n omslagdoek toch voor een meisje?” Neeheee. Ik wil nu een andere. Voor Hugo hadden we ook eentje van Baby’s Only, maar dan een donkergroene. We hebben deze omslagdoeken veel gebruikt, ik vind ze heel fijn! In de kinderwagen, in de maxi Cosi, gewoon in huis. Ideaal! Dus ik vond ook dat we daar wel een mooie nieuwe voor mochten. En ik vind ‘m zo mooi geworden! Lekker zacht, lief en toch ook neutraal.

En dit is toch té schattig: BabyBorn kleertjes!

En niet veel later kwam ik hun andere Instagram account tegen: Beloved Mini’s Babyborn
Dezelfde handgemaakte kleertjes, maar dan voor Emma’s BabyBorn! Hóe leuk is dat. We hebben voor Emma dus een super lief pakje voor haar BabyBorn, die de baby straks ook heeft. Deze krijgt ze cadeau als de baby er is. Zó lief & leuk!

Ik ben er heel blij mee, het was super leuk ingepakt en snel geleverd. Ze zocht allerlei stofjes die pasten bij mijn smaak. Echt heel leuk! Als je ook wil bestellen moet je denk ik wel even geduld hebben, want ze heeft nu zelf ook verlof. Dankjewel Beloved Mini’s, voor deze mooie producten & kleertjes!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!