De leukste Paarden Playmobil sets

29 okt 2021

Paarden Playmobil sets, de meeste meisjes (en jongens soms ook natuurlijk) maak je er enorm blij mee. Maar er is zóveel keuze.. Hoe moet je nou kiezen. Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom heb ik hier de leukste sets voor je op een rij gezet!

Emma speelt al van jongs af aan met Playmobil, ze vindt het geweldig. Natuurlijk hebben we in het begin heel goed gekeken wat geschikt is voor haar leeftijd en hebben we de kleine dingetjes in het begin apart gehouden. Maar ze is er hélemaal dol op en wilde voor haar 4e verjaardag graag een paardenstal of iets met paarden.

Dus met haar verjaardag heeft ze allemaal Playmobil met paarden en paardenstallen gekregen, echt een hit! Ze vindt het fantastisch en kan er al leuk mee spelen. Nog niet alle handelingen kan ze echt zelf doen, de halsters krijgt ze niet altijd goed aan en af bijvoorbeeld. Maar verder kan ze er echt al goed mee spelen en vindt ze het heel erg leuk.

Ook leuke tips voor Sinterklaas (voor pakjesavond of schoencadeautjes) of Kerst! 😀

Met de feestdagendrukte voor ons zijn de prijzen wisselend (soms per dag en soms zelfs per dagdeel..) en sommige dingen af en toe niet leverbaar.

Onder de € 30,-

Arabier met paardenbox

Shop hier bij Bol.com voor € 24,94

Horse Grooming Carry Case

Shop hier bij Bol.com voor € 19,99

Spirit Miradero Ruitersportwinkel

Shop hier bij Bol.com voor € 28,74

Princess Paardrijlessen

Shop hier bij Bol.com voor € 29,-

Verzamelpony IJslander

Shop hier bij Bol.com voor € 9,95

Onder de € 50,-

€ 50,- of meer

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!