Budgetproof | Lente & zomer outfits voor Hugo!

Posted on

Tijd om te shoppen voor lente- en zomerkleding voor Hugo. Maar jeetje, wat is dat lastig zeg! Al vanaf de winter verkopen ze bijna alleen nog maar t-shirts en korte broeken, ook voor baby’s. Ik snap werkelijk niet hoe dat elk jaar weer gebeurt. Alsof je baby alleen nog maar t-shirts met korte mouwen aan heeft vanaf april.. Ik kan dus nergens meer longsleeves vinden, super frustrerend!

Maar goed, ik heb inmiddels wel wat leuke outfits kunnen verzamelen. Dat valt niet mee soms.. Om budgetproof mooie dingen te shoppen. Het is heel wat zoekwerk, maar inmiddels heb ik wel echt wat toffe dingetjes. 🙂 Ik deel wat leuke outfitjes met jullie en zet er ook meteen bij waar het gekocht is en wat het kost. 🙂 Sommige dingetjes had ik al en zijn misschien niet meer te koop, dan zet ik (oud) erachter. En ik wilde perse 2 tuinbroekjes, die eigenlijk niet echt budgetproof zijn.. Tenminste, ik heb heel lang getwijfeld omdat ik het best veel geld vind voor een tuinbroekje voor een baby.

Het moge duidelijk zijn trouwens dat strijken niet mijn hobby is, sorry, haha. Misschien voor de volgende foto’s toch maar wel even strijken, want ik erger me dood aan al die vouwen op de foto. Oeps. Nouja, daar moet je maar even doorheen kijken. 😀

Romper: H&M – Set van 2 voor € 12,99
Tuinbroekje: Zara € 22,95

Romper: Zeeman € 2,79
Legging: Zara € 7,95

T-shirt: Zara € 7,95
Legging: Zara € 7,95

Zomerjas – Zeeman € 9,99

T-shirt: H&M € 7,99
Legging: Lil’ Atelier € 12,99 voor € 10,39

T-shirt: Prenatal € 9,99
Korte broek: Prenatal € 9,99

Linnen zonnehoedje: H&M € 9,99
T-shirt: Prental € 7,99
Korte broek: Prenatal € 9,99

T-shirt: H&M € 2,99
Broek: H&M € 14,99

Romper: Prenatal € 5,49
Tuinbroek: Zara € 19,95

T-shirt: Zara € 5,95
Legging: Zara € 7,95

T-shirt: Zara € 7,95
Broekje (oud): Zara

T-shirt: H&M (niet meer online)
Broek: H&M € 14,99

Outfit Hugo’s 1e verjaardag (+ fotoshoot)

Blouse/overhemd: Zara € 14,95
Broek: H&M € 14,99

Ik had eerst een ander setje op het oog voor zijn verjaardag en een fotoshoot rond zijn 1e verjaardag.. Maar die was steeds uitverkocht, Nu heb ik dus zelf maar een schattig outfitje samengesteld, waar ik ook best blij mee ben. Het overhemdje vind ik sowieso erg leuk. Het broekje ben ik eigenlijk niet helemaal van overtuigd, maar er was niet echt een leuk alternatief. Het gaat hoe dan ook super schattig staan, denk ik! (Ja, hij wordt gewoon alweer bijna 1 jaar.. Hoe dan?! Dat ging zó snel..)

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo wat budgetproof outfit inspiratie te zien voor een baby, dreumes of peuter jongen. 😀

signature

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Eethandleiding Zahra (Tips voor moeilijk etende hond!)
Budgetproof | Lente & zomer outfits voor Hugo!