JOHNNY DOODLE | Deze chocolade wil je echt proeven!

4 nov 2022

Een tijdje geleden vertelde mijn schoonzusje dat ze hélemaal fan was van Johnny Doodle. Ehh, Johnny Doodle dacht ik? Wat is dat nou weer? En toen ze vertelde dat het chocolade was, was ik helemaal in de war. Ik wist dat ze dol op chocolade was, maar ik dacht dat ze helemaal fan was van Tony Chocolony. Huh?! Wat heb ik nou gemist? That escalated quickly, haha. Nee, dit was nog véél lekkerder zei ze.

Dus de eerst volgende keer dat ik bij het chocoladeschap stond, ging er een Johnny Doodle reep mee naar huis. We kozen voor de smaak Milk Salted Peanut & Caramel. Op de voorkant zie je een foto van chocolade met blokjes fudge en echte noten. Maar ik dacht: “Ja, dat zal wel, maar zo zie je dat vast niet terug in de chocoladereep zelf.” Maar toen we de reep openmaakten was de binnenkant dus ook écht zo! Die blokjes caramel zijn er echt! Na het proeven heb ik mijn schoonzusje meteen geappt. Het was écht heel erg lekker! Heerlijk! Ook heb ik natuurlijk even onderzoek gedaan naar wie of wat Johnny Doodle nou precies is. De chocolade van Johnny Doodle wordt in hun eigen fabriek in Nederland gemaakt met Belgische chocolade. 

Johnny Doodle Smaken

Toen we die eerste reep geproeft hadden, smaakte het meteen naar meer. Ik kreeg een hele sterke behoefte om ze allemaal te proberen haha! Er zijn heel veel verschillende smaken en ze hebben dus allemaal grote stukken nootjes of ingedriënten in de reep verwerkt. Ze hebben het verwerkt in melkchocolade, witte chocolade of pure chocolade. Het zijn ware smaaksensaties!

Deze week kregen we een pakketje binnen van Johnny Doodle met een aantal andere smaken, dus we konden weer wat testen! We hebben nog lang niet alle smaken kunnen testen, dus welke het lekkerste is kan ik je niet vertellen.

We hebben nu de Milk Chocolate Fondue Marshmallows & Hazelnuts, Dark Chocolate Cake & Raspberries, White Chocolate Crème Brûlée, Milk Fudge & Brownie en Milk Salted Peanut & Caramel geprobeerd.

Van deze 5 smaken die wij geprobeerd hebben vind ik de Salted Peanut & Caramel het lekkerst en daarna de Fudge & Brownie. De Salted Peanut & Caramel vond ik echt héérlijk! Ik hou ook het meest van Melk Chocolade. De Dark Chocolate Cake & Raspberries vond ik ook wel verrassend trouwens. Ik hou niet echt heel erg van pure chocolade, maar de raspberries geven wel echte een leuke bite aan de chocolade. Die met Marshmallows is een gekke beleving, haha. Ik ben niet zo dol op Marshmallows en vind ook niet dat je het heel duidelijk proeft, maar het geeft wel een gekke beleving qua structuur. Ineens van die zachte marshmallows erbij als je een hap chocolade neemt. De witte met Crème Brûlée is wel heel erg lekker, niet héél verrassend. Maar wel heel lekker. De stukjes geven een lekkere caramel, gesuikerd achtige toevoeging.

Ze hebben dus, naast deze 5, nog véél meer smaken. En ook zakjes met fudgeblokjes. 

Waar is Johnny Doodle te koop?

Je kunt Johnny Doodle bij sommige supermarkten kopen. Bij onze Jumbo hebben ze helaas maar een paar smaakjes. Maar sommige supermarkten zullen misschien meer smaken hebben. Daarnaast kun je het bestellen in de webshop van Johnny Doodle zelf. En ben je nou ook zo dol op Johnny Doodle? Dan kun je ze ook per 10 kopen op Bol.com bijvoorbeeld.

Welke smaak is jouw favoriet? 

De producten in deze blog hebben we gekregen

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!