IT’S PAWSOME HOODIES voor DOGMOMS

27 dec 2022

Duurzame hoodies en kleding voor dames gericht op kwaliteit, mens en dier. Wat wil je nog meer als Dogmom? Voor deze duurzame hoodies kun je terecht bij IT’S PAWSOME, een webshop wat helemaal gericht is op duurzame kleding voor hondenliefhebbers.

Een heerlijke hoodie is iets wat ik nog miste. Om lekker ’s avonds mee op de bank te zitten, maar ook voor een werkdag is het heerlijk. De hoodie heeft een heerlijke zachte binnenkant en is lekker warm. Ideaal voor als je veel stil zit op een werkdag. De hoodie is trouwens wel zo mooi, dat hij ook voor gewoon leuk kan! 

Duurzame vegan hoodie voor dogmoms

Vegan kleding en duurzame hoodies

Alles op de webshop van IT’S PAWSOME is vegan kleding. Zelf was ik hier nog niet heel erg in thuis. Dus wat is vegan kleding dan precies?

Wat is vegan kleding?

Vegan kleding betekent eigenlijk: er zijn tijdens het productieproces geen dieren, of dierlijke materialen (denk aan wol, leer, bont etc.) gebruikt. Het is dus volledig diervriendelijk en heeft een hoge kwaliteit, wel zo fijn als hondenliefhebber. Als je meer informatie over vegan kleding wil, dan kun je deze blog van IT’S PAWSOME lezen, hierin staat alles wat je moet weten over vegan kleding.

Mijn man en ik hebben allebei een vegan hoodie gekregen van IT’S PAWSOME om dit vervolgens te testen. Hoewel wij zelf geen vegan zijn (eten wel zo min mogelijk vlees), vind ik het wel een zeer fijn idee dat deze hoodies diervriendelijk zijn en deze webshop milieuvriendelijk en duurzaam onderneemt.

Waar koop je vegan kleding?

IT’S PAWSOME heeft een assortiment met verschillende duurzame en vegan kleding:

Allemaal met leuke opdrukken zoals: een (hondgerelateerde) tekst of logo’s echt voor dogmoms. Alle kleding is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Sommige kleding hebben geen opdruk en alleen het logo. Dus ook als je geen honden hebt, maar wel duurzame kleding wil kopen, dan is dit zeker een goede webshop!

Ervaring duurzame hoodie

Ik merkte meteen het verschil van materiaal ten opzichte van normale hoodies. De duurzame hoodie is zwaarder en voelt ietsjes ‘steviger’ aan. Het zit heerlijk comfortabel en ik blijf lekker warm in huis, super handig voor in de winter. Ook mijn man draagt de hoodie graag, al was de pasvorm wel even zoeken. Hij is 1,91m en heeft een smal postuur, dus het is altijd afwachten hoe het valt, hij heeft voor maat M gekozen en dit zit goed. Normaal komen we vaak uit op maat S, maar in dit geval was M goed.

Ik heb zelf een maat S gekozen omdat ik een hoodie liever ietwat oversized heb. Ik heb een lengte van 1.72 m en bestel normaal maat XS of S. De hoodie zit bij mij goed, een klein beetje oversized maar wel fijn qua model.

Ik zou absoluut een duurzame hoodie aanbevelen. Je betaalt wel een beetje meer dan een normale hoodie van een winkel. Maar je draagt vervolgens wel bij aan een beter wereld, minder dierenleed en een duurzame webshop!

Hier kun je het volledige assortiment bekijken: bekijk webshop

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!