Yesssss! Het eind komt langzaam maar zeker een beetje in zicht. We zijn al vanaf voorjaar 2020 bezig met onze opbouw. Een deel van ons huis had nog geen bovenverdieping, maar alleen plat dak. Dus daar bouwen wij nu een slaapkamer bovenop. Het is nu heel erg klein boven, dus straks hebben we gewoon een slaapkamer van minimaal 18m2 erbij! Whoehoe!

Dat betekent ook een grote master bedroom inrichten en stylen! En dat niet alleen. Hugo heeft nu nog geen slaapkamer, dus die krijgt straks Emma’s kamer. Dan krijgt Emma onze huidige slaapkamer en wij de nieuwe slaapkamer. Zo leuk! We hebben dus 3 (!) nieuwe kamers in de richten zometeen. En zo duur, slik.. Maar goed! Beetje bij beetje komen we er wel, haha.

De opbouw doen we trouwens helemaal zelf (schoonvader, vader en Jelmer), dus het duurt allemaal eventjes, maar het is flink kostenbesparend natuurlijk. Maar inmiddels zijn we bezig met de afwerking binnen, zoals stucwerk en plinten. Yes! Dus tijd om te kijken naar de aankleding & styling!

Ik heb denk ik keuzes gemaakt voor de verfkleuren voor de muren en plafonds. Maar ik ben er nog niet helemaal uit hoe we dit gaan doen. ik wil graag het plafond ook in een lichte tint in plaats van wit. Maar daar moet ik nog even over nadenken, welke muur welke kleur krijgt enz. Mocht iemand tips hebben: graag!

Ook heb ik al een dekbed overtrek bij Jysk gekocht! Deze was nu in de aanbieding en past perfect bij mijn plan! We gaan ook nog een inbouw-dressoir-kledingkast maken en een inbouw-hoofdbord-nachtkastje. Maar dat komt later.

Dus lekker kijken op Pinterest en Instagram naar mooie slaapkamers. Heerlijk. De volgende foto’s zijn mijn inspiratie foto’s voor onze nieuwe slaapkamer. De sfeer van deze eerste foto vind ik fantastisch! Die gaan we grotendeels aanhouden. We willen dus vooral natuurlijke materialen en warme, zachte tinten.

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

We hebben nog nooit echt een mooie slaapkamer gehad, dus nu willen we er echt wat van gaan maken! Heb jij een mooie slaapkamer? Of is dat voor jou ook de laatste ruimte waar je iets aan doet qua inrichten en styling?

En binnenkort ook inspiratieblogs voor de kamers van Emma & Hugo, whoehoe!