Geschikt outdoor hondenkussen voor de prinses?

24 jan 2018

Eigenlijk hoort de Oosterse prinses op de bank natuurlijk. Dat had ze eerst ook, we hadden 2 banken en 1 daarvan was min of meer voor de prinses. Maar toen we een andere bank kochten wilden we eigenlijk proberen of Zahra het ook zou accepteren (ja, echt…) als ze niet meer op de bank mocht. Dus gingen we op zoek naar een mand of kussen voor haar. Iets dat echt haar eigen plekje kon worden.

Maar wat kies je dan? De keuze is reuze! Duur, goedkoop, dik, dun, zacht, mooi, lelijk etc. Ik ging op zoek naar een kussen met een gladde hoes, zodat het kussen niet te snel vies wordt en er ook niet teveel haar aan blijft zitten. Ook vond ik het belangrijk dat het kussen wel dik genoeg was, zodat Zahra echt ergens “in” kon liggen. Dat leek mij wel lekker voor haar. We moesten natuurlijk met een goed alternatief voor de bank komen.

Het moest dus een “outdoor” kussen worden, want deze hebben zo’n gladde buitenkant. Toen werd het al iets makkelijker, maar sommige kussens voelden echt heel goedkoop en dun aan. Daar zouden die dikke nagels van haar zo doorheen gaan denk ik. En groot genoeg, zo zeg, voor zo’n grotere hond wordt alles een stuk duurder.. Hoe groter, hoe duurder. Uiteindelijk zagen we een kussen van het merk DUVO in de winkel. Hier hadden ze hem in het donkerbruin en zwart, maar de zwarte was niet op voorraad in de grote maat.

Ik vind het belangrijk dat Zahra lekker ligt, maar ik vind het ook belangrijk dat het mooi staat in huis. Ik wil geen afgrijselijk lelijke mand of kussen in huis hebben, haha. Deze is echt mooi strak, degelijk en praktisch. We hebben hem uiteindelijk besteld bij Agradi en hadden hem al heel snel in huis! Het is de Duvo+ Pillow Siesta Caviar (118cm) geworden.

mand outdoor kussen hondenmand hondenkussen saluki grote hond kleine hond pet studio hondenfotograaf zahra Sanne mik honden fotograaf Drenthe Groningen frieslandmand outdoor kussen hondenmand hondenkussen saluki grote hond kleine hond pet studio hondenfotograaf zahra Sanne mik honden fotograaf Drenthe Groningen friesland

Maar dan… Het grote oordeel van de prinses. Wat vindt ze ervan? Accepteert ze het? Tot onze grote verbazing hebben we eigenlijk maar één keer hoeven zeggen dat ze niet op de bank mocht en dat het kussen nu haar plaats was. Het was meteen duidelijk en ze ligt er echt heel graag in. Ze ligt ook altijd op de meest onmogelijke manieren, soms zien we ineens 4 lange stokken de lucht in komen. Maar, er is wel een maar. Ze gaat er alleen in liggen als er een lekker zacht kleedje in ligt. Mevrouw gaat écht niet op die harde, gladde stof liggen. Maar dat snap ik ook wel en dat hadden we ook wel verwacht. Ik vind het er ook niet lekker uit zien als ze op die gladde stof moet liggen, het arme kind.

We hebben het kussen inmiddels al een tijdje maar hij blijft erg goed! Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het kussen. Zahra is tevreden over haar plaats, ze moet hem alleen wel af en toe delen. Sammy & Isa liggen er namelijk ook erg graag op. Soms liggen ze er met z’n drietjes, soms kan Zahra er niet bij (ahhhhh zielig) en soms frummelt ze zich héél voorzichtig tussen de kleintjes.

Kortom: een succes en de bank is weer voor ons!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!