7 dec 2017

Hond & Baas-shoot: De band tussen jou en je hond op de foto!

Die trouwe viervoeter, jouw maatje waar je een speciale band mee hebt.. En dan díe speciale band laten vastleggen op de gevoelige plaat, dat is toch wel erg gaaf!

Een tijdje geleden stuurde Feikje mij een berichtje, dat ze wel graag een Hond & Baas-shoot wilde. We hebben het een paar keer moeten verzetten in verband met het werk van Feikje, maar afgelopen week was het eindelijk zo ver! We spraken af bij een mooi bos dat Feikje had uitgekozen als locatie.

Feikje en Boris waren er al en Boris was lekker aan het spelen met de bal. De fotoshoot begint gewoon door gezellig te gaan wandelen, zo leer ik het baasje en de hond een beetje kennen en kan de hond aan mijn gezelschap wennen.

Omdat Boris inmiddels al 10 jaar oud was, wilde Feikje nog mooie foto’s van hun samen nu Boris nog actief en gezond is. En actief was hij nog, zo! Hij was de hele tijd aan het rennen en spelen met zijn bal, wat een leuke hond zeg!

Voor Boris was deze fotoshoot enorm ontspannen, hij heeft het denk ik helemaal niet doorgehad. Voor hem was het een gezellige wandeling met nóg meer extra aandacht van zijn baasje, dat is gezellig! Het was echt heerlijk ontspannen. Feikje & Boris waren gewoon lekker samen aan het spelen, knuffelen en contact maken en ik schiet de plaatjes. Wat wil je nog meer? Heerlijk toch! En aan het eind heeft Boris een gezellige middag gehad en baasje een prachtig resultaat!

Ik vind het altijd erg bijzonder en leuk om te zien, ieder baasje heeft op zijn eigen manier een speciale band met zijn hond. Iedereen maakt weer op een andere manier contact en hebben hun eigen dingetjes samen. Enorm leuk om vast te leggen maar ik vind het resultaat ook altijd prachtig! Zo gaaf om zulke foto’s van jou en je hond te hebben, ik kan daar echt enorm van genieten.

Zou jij ook een hond & baas shoot willen? Je mag natuurlijk altijd, geheel vrijblijvend, een berichtje sturen! 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel deze blog

Ik zou het súper leuk & lief vinden als je de blog deelt op social media of met je vrienden, kennissen en familie. 

In sommige blogs staan affiliate links. Als jij via een van deze links iets koopt, krijg ik daar een klein percentage van (van Bol.com bijvoorbeeld). Dus jij betaalt natuurlijk niets extra! Maar je helpt mij wel een beetje, zonder dat het jou iets kost. Zo kan ik leuke blogs & content voor jullie blijven maken! Dankjewel! <3