VLOG #1 – Mijn leven als MOEDER & ONDERNEMER

Yes, de allereerste vlog staat online! In deze eerste vlog krijg je een kijkje in ons leven, zie je een typische wandeling met een Saluki en heel veel schattige beelden met Emma en de hondjes! Heb jij de eerste vlog al gezien?

Oh, zo spannend! Ik ben gewoon begonnen met vloggen! Het is best een beetje wennen, ik sta normaal niet voor niets áchter de camera haha. Maar ik vind het wel super leuk om jullie op deze manier een kijkje te geven in ons (gezins)leven. En natuurlijk mijn leven als ondernemer, (voornamelijk) thuiswerkende moeder, (honden)fotograaf, interieur en blogger. Van alles wat dus. Alleen al onze Oosterse prinses kun je een boek overschrijven, dus ik vind het ook leuk om jullie dat een beetje te laten zien.

Deze eerste vlog is wat langer dan normaal, omdat ik ook mezelf er even in voorstel. De komende vlogs zullen zo rond de 15-20 minuten lang worden. Het zijn weekvlogs, dus elke week zal anders zijn. De ene week zal het misschien veel hondenfotografie zijn met kijkjes achter de schermen, tips etc. De andere week juist misschien veel lifestyle.

Dus ik zou zeggen: plof lekker op de bank, neem een kopje koffie of thee, zorg dat je hond een lekker botje heeft en kijk de eerste vlog. Leuk & gezellig!

 

Ik ben super benieuwd wat jullie ervan vonden! Ik zou het super leuk vinden als je ergens een reactie achterlaat (blog, onder de YouTube video, Instagram of Facebook) of een berichtje stuurt met je reactie. Vond je hem leuk? Doe dan ook een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Er komen namelijk nog veel meer vlogs en speciale video’s! Super leuk!

Bedankt voor het kijken en tot de volgende blog/vlog etc!

signature

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Peter Niemeijer
    26 september 2019

    Heel leuk, dit inkijkje

Previous
Als je hondenmanden perféct in je interieur passen!
VLOG #1 – Mijn leven als MOEDER & ONDERNEMER