Review: SaalDigital fotoalbum

23 jan 2018

Een hele tijd geleden mocht ik een fotoboek proberen van SaalDigital om een review over te schrijven. De review kon niet meteen geschreven worden. Lees je mee?

Toen ik het boek binnen kreeg waren de mooie, dikke bladzijdes helaas heel erg hobbelig. Ik heb SaalDigital hier meteen over gemaild en zij gaven aan dat dit wel eens kan door de lijm tussen de bladen. Ik moest hem een tijdje wegleggen met iets zwaars erbovenop zodat het weer recht kon trekken. Mocht het niet rechttrekken kon ik contact opnemen voor een nieuw exemplaar.
 
Zo gezegd zo gedaan, weggelegd en af en toe gekeken. Maar het duurde best lang voor het wegtrok en daarna ben ik eigenlijk niet meer toegekomen aan het schrijven van een review ivm de komst van ons dochtertje.
 
Inmiddels zijn de pagina’s zo goed als recht, gelukkig. Er zit nog een lichte buiging in. Ik ben heel benieuwd hoe het met een ander album zou zijn, of het dan meteen goed zou zijn of dat je dit ook wat zou hebben.
 
Verder vind ik de kwaliteit echt prachtig. Mooie dikke bladzijdes, erg goede kwaliteit van afdrukken, prachtige kleuren. Er zit een mooie glans op de bladzijdes, de foto’s komen prachtig uit. Het boek is voorzien van een stevige kaft, waar je zowel op de voorkant als de achterkant iets kunt laten drukken. Het ontwerpen van het album ging ook prima, goede software en je kunt er geheel naar eigen smaak iets prachtigs van maken.
Ik heb gekozen voor een album van 28 x 19 (A4, liggend) met glanzend papier. De cover is glanzend en ongewatteerd. Deze keuzes lijken best lastig, maar de website en software van Saal Digital laat de verschillen goed zien!
 
In principe ben ik dus erg tevreden over het boek, ik vind het goede kwaliteit. Ik vind het wel erg jammer dat ik het boek eerst weg moest leggen omdat het in eerste instantie niet goed is. Dan is de eerste ‘wauw’ een klein beetje weg. Maar nu is het alsnog goed. 🙂
 
Een aanrader om fotoproducten te bestellen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!