2 jun 2016

PetStudio-nieuws | Buitenfotografie, poseren met Noortje en meer..

 

Buitenfotografie, nieuwe kleding, Noortje en meer.. Lees meer over de nieuwtjes van Pet Studio!

De afgelopen tijd was het een beetje stil, maar nu toch even een leuke update waar ik erg trots op ben! De reden dat het een beetje stil is, is mijn afstuderen. De komende paar weken ben ik nog even heel druk met afstuderen, maar daarna kan ik me hopelijk gaan storten op alle leuke plannen etc!

Buitenfotografie
Op de Facebook-pagina hebben jullie al kunnen lezen dat ik ook meer ga doen met buitenfotografie, naast studiofotografie. Super leuk en zo is er eigenlijk voor iedere voorkeur wel iets te vinden bij Pet Studio!
Er komt nog een nieuw pakket bij tarieven te staan voor buitenfotografie, maar er komt nog een speciaal pakket. Daar kun je verderop in dit bericht meer over lezen.

pet-studio-sanne-mik-hondenfotograaf-hondenfotografe

Hond & baas
Vaak krijg ik de vraag of de baas ook samen met hun geliefde viervoeter op de foto kunnen. Dat is natuurlijk super leuk, ik vind het een leuke uitdaging om de band tussen jou en je hond(en) vast te leggen. In de fotostudio is het momenteel met grote honden nog een beetje lastig, we zijn bezig met uitbreidingen van de studio waardoor het straks hopelijk wel te realiseren is. Met kleine hondjes kan het in de studio.

Maar.. nu we meer met buitenfotografie bezig gaan, is het natuurlijk helemaal mogelijk! Er komt straks een speciaal pakket bij tarieven voor een fotoshoot van jou met je hond(en). Super leuk toch?

Poseren met Noortje
Afgelopen weekend mocht Noortje samen met mij poseren, waarom? Nou, dat had een speciale reden! Een hele leuke reden zelfs, eentje waar ik heel erg trots op ben! Al jaren praat ik over het bedrukken van kleding zodat ik herkenbaar ben op shows en andere fotografie-evenementen waar ik met mijn studio sta. Nu heb ik het eindelijk laten doen! Ik heb shirts laten bedrukken met het logo (en een schattige Golden-pup), maar ook een outdoorjas!
Ik ben er super trots op en vind het resultaat erg geslaagd. Dus dat moest even vastgelegd worden, samen met Noortje.

pet-studio-fotograaf-sanne-mik-hondenfotograaf

Zoals je ziet is Noortje wel een beetje gek. Noortje is de hond van mijn ouders, een Schapendoes van een jaar. Ze komt af en toe bij ons logeren en we stelen haar soms voor een gezellige wandeling. Noortje is een super lief en gek hondje, opgegroeid met Chihuahua’s dus ze is ervan overtuigd dat zij ook een Chihuahua is. Ze rolt zich net zo als de Chihuahua’s op, op de kussentjes op de bank. Ze denkt ook echt dat zij een schoothondje is, dat zie je op de foto. Ik wilde met haar poseren, maar zij dacht “Hee! Knuffeltijd op schoot!”. Gek hondje, maar wel erg lief.

 

pet-studio-jas-outdoor-hondenfotografe-sanne-mik

Gelukkig kon Noortje ook normaal met mij poseren, zodat we een aantal leuke foto’s konden maken. Mijn kleine grote knuffelbeertje!
Ze is altijd door het dolle heen om mij te zien en wil het liefst de hele tijd op schoot om vervolgens haar poten in m’n nek te leggen en heerlijk te knuffelen. Ik ben dol op Noortje!

pet-studio-hondenfotograaf-sanne-mik

Nou, zodra ik afgestudeerd ben worden er veel ideeën uitgewerkt en kunnen we verder aan de slag met alle plannen. Ook zullen de prijzen en pakketten tegen die tijd online komen voor de nieuwe opties bij Pet Studio.

Bedankt voor het lezen! En mocht je nog een idee of verzoek hebben.. Mailen mag altijd!

Groetjes,

Sanne
Hondenfotograaf | Pet Studio

BewarenBewaren

Deel deze blog

Ik zou het súper leuk & lief vinden als je de blog deelt op social media of met je vrienden, kennissen en familie. 

In sommige blogs staan affiliate links. Als jij via een van deze links iets koopt, krijg ik daar een klein percentage van (van Bol.com bijvoorbeeld). Dus jij betaalt natuurlijk niets extra! Maar je helpt mij wel een beetje, zonder dat het jou iets kost. Zo kan ik leuke blogs & content voor jullie blijven maken! Dankjewel! <3