Mijn favoriete foto’s van 2022

30 dec 2022

Op PetStudio.nl deelde ik mijn favoriete foto’s van 2022, maar dan van de honden. Dit jaar nam ik me voor om veel meer foto’s voor mezelf te gaan maken, van onze eigen honden en ook van onze kinderen. In 2021 maakte ik bijna alleen maar foto’s in opdracht en vergat ik daardoor ons eigen gezin op de foto te zetten. In 2022 heb ik daarom veel meer foto’s gemaakt!

Hier zie je mijn favoriete foto’s van onze eigen honden van 2022. En in deze blog deel ik mijn favoriete foto’s van 2022 van ons gezin. En als ik dacht dat het al moeilijk was om 5 favorieten van de honden te kiezen uit zóveel foto’s, is dat bij de kinderen al helemaal onmogelijk. Helemaal met de komst van Sophie staat mijn telefoon én computer echt vól met foto’s. Allemaal even mooi en waardevol. Onmogelijk om te kiezen. Maar ik heb mijn best gedaan en hier zijn mijn 5 favoriete foto’s van 2022.

De favoriete foto’s van ons gezin van 2022

Favoriet 1: Emma bij zonsondergang

Deze foto geeft me een gevoel van zomer en van vrijheid. Ik vind het zó’n mooie foto van mijn kleine meisje. Dansend en vrij door het leven, zoals je bent en zoals je mag zijn. 

Favoriet 2: Terrasje op Texel

Deze foto betekent heel veel voor me en geeft me meteen een warm gevoel. Een hele waardevolle herinnering. Op zich geen bijzondere foto. We waren op vakantie naar Texel deze zomer. Mét baby Sophie, in een caravan. Hier zaten we voor het eerst op een terrasje. Zo’n beetje voor het eerst sinds corona en helemaal voor het eerst met Hugo en Sophie erbij. Wat een bijzonder moment. Genieten, met ons prachtige gezin. 

Favoriet 3: Rijkdom

De newbornshoot van Sophie. Ook weer zelf gedaan, net als bij de andere kinderen. Een moment waar ik al vanaf de zwangerschap naar uit keek. En wat een rijkdom dit. Zó dankbaar voor deze 3 wonders. En wat zijn ze blij met hun kleine zusje. 

Favoriet 4: Dragen

Deze foto maakte ik voor een samenwerking met Pure Baby Love. Ik draag Sophie al vanaf het eerste moment en het is zó fijn. Zo heerlijk om haar zo dichtbij te hebben. De eerste tijd leefde Sophie alleen maar in de draagdoek. Ze sliep de hele dag bij mij. Ik was een soort kangoeroe. En die tijd had ik voor geen goud willen missen. Nu slaapt ze in haar bedje. Ook fijn, maar toch mis ik het soms. Dat ze de hele dag lekker bij me bungelde. Dragen geeft zulke fijne momentjes en dat is ook precies wat deze foto voor me uitstraalt. Lekker dichtbij en eindeloos kusjes geven op dat lieve hoofdje! 

Favoriet 5: Allerliefste oogjes

Ik vind dit zo’n heerlijke foto van Hugo. Wat een snoetje. Hij heeft een hele sterke mimiek en heel veel uitdrukkingen. Je snapt wel dat we zijn oogjes en gezichtjes vaak niet kunnen weerstaan. Met die grote kijkers van hem. Hij pakt iedereen in.

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!

Wil je dit bericht delen met je vrienden? Súper leuk!