Over mij | Sanne Mik 2018-06-07T20:52:05+00:00

Wie ben ik?
Ik ben Sanne Mik en ben 25 jaar oud. Samen met mijn man en dochtertje woon ik in Smilde. Ons gezin wordt gezellig aangevuld door onze 3 honden. Ik ben afgestudeerd aan de Pedagogische Academie, totaal iets anders dan bloggen & fotografie dus.

Fotograaf
Ik ben begonnen als fotograaf. Hondenfotograaf om precies te zijn, een hele specifieke kant van fotografie. Dit doe ik uiteraard nog steeds, met veel plezier en passie! Ken je Pet Studio al? Neem gerust eens een kijkje! Naast hondenfotografie doe ik inmiddels ook heel veel andere opdrachten, dit gaat van Newborn tot bruiloften tot families! Echt enorm leuk om te doen, iedere fotoshoot heeft weer zijn eigen uitdaging en karakter. Benieuwd naar deze kant van mijn fotografie? Kijk dan eens op: Sanne Mik Fotografie

Blogger
Na jaren lang vol plezier fotograferen is het tijd voor een extra uitdaging. Ik wil dolgraag schrijven over de dingen die mij bezig houden en jullie een kijkje geven in mijn leven op deze manier. De blog gaat over lifestyle, mama & baby, interieur, honden en ga zo maar door. Eigenlijk alles dat mij gelukkig maakt, wat ik leuk vind om te doen en om over te schrijven.