Mama & Baby 2018-06-07T20:34:24+00:00

Wat draagt je baby bij een warme zomernacht?

puckababy mamma blog mama blog blogger momblog wat moet je kindje aan in de zomer baby 's nachts zomernacht warm

Ik vond dat best lastig, die temperatuursverschillen bij een baby. Wat doe je ze aan als het heel warm is? Hebben ze het dan niet snel te warm? Of koelt het toch nog weer af? Wat voor slaapzakje of kleertjes? Of een dekentje? En een zoektocht op internet helpt je ook niet altijd verder..

(more…)

6x Houten speelgoed tips!

hout speelgoed houten baby kinderen dreumes 1 jaar poppenwagen meisje 12 maanden 2 jaar
Speelgoed voor kinderen, het is er zóveel. En wat kíes je dan? Uit zoveel verschillende soorten en maten? Het moet veilig zijn, de kinderen moeten het leuk vinden, ze moeten gestimuleerd worden om te ontwikkelen? Wat vind ik mooi speelgoed?

(more…)

Nieuwe naam: Belle Fae!

Een nieuwe naam, een nieuwe website. Maar wat is er nu veranderd? Hoe gaat het nu verder? Blijft de blog op Pet Studio ook? Allerlei vragen die ik zal beantwoorden in deze blog.

(more…)

Emma’s droomkamertje: Plannen & Inspiratie


Oh, die lieve babykamertjes. Ik vind het helemaal geweldig. Wat een geluk dat ik dan nu in het nieuwe huis helemaal opnieuw kan beginnen! Nog voordat we het huis hadden gekocht was ik al druk bezig met haar nieuwe kamertje, ik kan niet wachten tot ik het echt in kan gaan richten. Maar hoe gaat het worden? 

(more…)

Een leuke mededeling!

Ik heb een hele leuke mededeling! Je kunt vast niet raden waar het over gaat, als je deze foto ziet (oh, en zijn die lieve babybeentjes niet schattig?). Nee Emma is niet aan het tv-kijken (alhoewel…) en nee, de hondjes gaan ook niet weg in een doos. Benieuwd wat voor mededeling? Lees dan even verder! 

(more…)

Mijn droombaan: Hondenfotograaf & Blogger!

hondenfotograaf blogger honden blog hondenblog petstudio lifestyle fotograaf hond blog mama Sanne mik noorden Drenthe Groningen Friesland fotografie

Is dit je werk? Heb je hier een opleiding voor gedaan? Hoe lang doe je dit eigenlijk al? Het leek me leuk om hier eens een blog over te schrijven, mijn droombaan! Het begon eigenlijk als een hobby, maar het werd al snel een uit de hand gelopen hobby, haha! En inmiddels kan ik zeggen dat het echt mijn droombaan is! Maar hoe is dit zo gelopen? 

(more…)

Baby op de grond laten spelen met honden?

 

Terwijl de honden ook gewoon in huis zijn? Dat doe je toch niet? Is dat niet eng? En vies? Het is een veel besproken onderwerp. Hoe ga ik hier mee om? Laat ik onze dochter op de grond spelen? Zijn de honden daar ook bij?

(more…)

De honden & baby Emma, hoe gaat dat?

pet studio petstudio sanne mik hondenfotograaf hondenfotografe fotograaf hondenfotografie drenthe saluki zahra honden baby

‘Hoe reageerden de honden?’, deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Het is natuurlijk ook wel wat, ineens een klein baby’tje erbij waar ze de aandacht mee moeten delen. Hoe reageerden ze? Wat doen wij eraan? Hebben wij hier van te voren iets aan gedaan? Kortom: Honden & baby, gaat dat samen? 

(more…)